Connect with us

Emisiuni

Show-ul Românii au talent este… aproape magic! O nouă ediție, astăzi, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

A mai trecut o săptămână, așa că este clar: e vremea pentru talent! E vremea pentru întâlnirea cu noi concurenți care au avut curajul să se arate lumii întregi. Conștienți că este șansa lor de a fi cunoscuți, de a reuși să strălucească sub lumina reflectoarelor și de a câștiga încredere, aceștia au pregătit cele mai bune momente și sunt gata să le prezinte. Andi, Andra, Dragoș și Mihai Bobonete așteaptă cu nerăbdare ora 20:30! Este… aproape magic ceea ce îi așteaptă!

La 47 de ani, un concurent din Oltenița, vine la cel mai iubit show de divertisment pentru a cânta și a-i dedica soției piesa. Simte că are o datorie morală față de femeia pe care a cunoscut-o în urmă cu peste 30 de ani și cu care s-a căsătorit de vreo 20. De ce simte așa? Deoarece niciodată nu a reușit să-i spună ”te iubesc”. Așa cum Andi va spune… ”poate că muzica îl va ajuta să se deschidă”. Dacă va reuși să spună cele două cuvinte sau nu, aflăm în doar câteva ore.

Tot atunci, o puștoaică de doar 8 ani, din Bacău, născută dintr-un tată chinez și o mamă româncă face un nou pas spre visul ei: acela de a fi un superstar! ”Mama nu-și dorește nimic în afară de mine”, va afirma simpatica puștoaică care admite că după divorțul părinților, a realizat că cea care i-a dat viață îi este aproape, indiferent de situație. Oare va reuși ea să-și facă mama fericită prin interpretarea pe care a pregătit-o?

La 13 ani, o concurentă din București simte că oamenii au tendința de a pune o etichetă după aparențe și nu după felul de a fi. După peste 10 de ani de muncă în domeniul gimnasticii, tânăra a pregătit un moment special cu un mesaj emoționant. Un alt dans va fi oferit și de un concurent de 34 ani care lucrează în domeniul IT, dar care speră că planurile i se vor schimba în funcție de rezultatul obținut diseară. Toate acestea și multe alte momente magice pot fi văzute la Românii au talent.

Ca de fiecare dată, pe VOYO, revine Backstage Show, emisiunea online prezentată de Pavel Bartoș și Smiley. De această dată, invitat special va fi CRBL, fostul concurent al show-ului Survivor România și vechiul coleg de trupă al lui Smiley, așa că întâlnirea lor nu trebuie ratată.        

Ediția Românii au talent din această seară poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO!  

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending