Connect with us

UTILE

Siguranta in munca inainte de toate

Published

on

Indiferent de domeniul in care am lucra exista anumiti factori de risc pentru fiecare dintre noi. Chiar si in cazul celor care lucreaza la un birou si nu fac altceva decat sa lucreze pe calculator, in timp acest lucru poate afecta atat ochii dar poate provoca si alte probleme de sanatate.

De fiecare data cand ne angajam intr-un nou loc, in marea majoritate a cazurilor realizam si un contract pentru siguranta muncii si chiar si cursuri in cadrul carora sa invatam despre sarcinile pe care trebuie sa le desfasuram si despre riscurile care pot aparea.

In ceea ce priveste persoanele care lucreaza in diverse fabrici, uzine sau depozite si in general in locatii unde pot aparea accidente, societati comerciale, este nevoie si de adoptarea unei tinute potrivite, incepand de la bocanci de protectie si pana la casca sau ochelari de protectie.

Multe companii sunt astfel obligate sa le ofere angajatilor solutii eficiente de protectie in timpul muncii, asta insemnand atat tinute adecvate cat si training, in conformitate cu anumite normative ale UE. Fie ca este vorba despre haine si incaltari rezistente la caldura foarte mare, la frig, la apa, la praf si la alte conditii, putem gasi ceea ce avem nevoie in magazinul online eSafe.ro care ofera o gama completa de accesorii si echipamente pentru protectia muncii.

Advertisement

Nu incape indoiala ca incaltarile sunt cele mai importante, fiind de altfel utilizate si in mai multe domenii. Dar, ca si acestea, si imbracamintea este foarte importanta in multe alte cazuri, de la un loc de munca la altul. Astfel, cei de la eSafe.ro ne pot pune la dispozitie diverse modele de imbracaminte de lucru specifica pentru anumite sarcini, gama lor de produse acoperind domenii ca si: alimentara, auto, industrie grea si usoara, industria petrochimia, logistica sau cele in care muncitorii stau constant la temperaturi scazute.

De multe ori vad pe internet sau la TV stiri referitoare la acidente in munca, cauzate in majoritatea cazurilor de lipsa sau purtarea echipamentelor gresite. In acest caz atat angajatii cat si angajatorii au de pierdut de accea este o alternativa mai buna sa realizam fiecare sarcina asa cum trebuie si sa apelam la echipamentele si accesoriile potrivite.

De la eSafe.ro pot cumpara atat persoane fizice cat si firme care doresc sa le asigure angajatilor cele mai bune conditii de munca. Astfel, transportul este gratuit pentru produce ce depasesc 1000 de lei, oriunde in tara, iar clientii pot plati atunci cand produsele le sunt livrate sau prin ordin de plata.

Daca sunt indeplinite toate normele necesare de siguranta putem fi siguri si ca procesele se vor desfasura rapid, fara intarzieri si alte probleme. De asemenea, nu mai este nevoie sa ne facem griji ca se vor intampla accidente sau ca noi ne vom rani. Desigur ca exista cazuri cand putem face asta, in cazul accidentelor grave insa echipamentele potrivite ne ajuta sa avem rani mai grave, chiar mortale sau in cazurile fericite, sa evitam cu totul o astfel de situatie.

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending