Connect with us

LIFE STYLE

Skizzo Skillz lansează „Legații”, piesă de pe coloana sonoră a filmului cu același nume 

Published

on

Foto credit : Roton Music

Skizzo Skillz lansează vineri, 13 mai, „ Legații„, piesă care se regăsește pe coloana sonoră a filmului cu același nume.

În videoclipul melodiei regăsim cadre din comedia românească, lansată exclusiv pe Netflix.

„ Legații” relatează povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară.

Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

Advertisement

Skizzo Skillz se numără printre cei mai apreciați artiști de hip-hop și rap din România. În anul 2012 a făcut furori cu hitul „ BINIDITAT„, piesă ce are peste 19 milioane de vizualizări în YouTube, iar de atunci continuă să-și surprindă fanii cu fiecare lansare. În prezent, artistul lucrează la albumul intitulat „ Full time daddy part time rapper„.

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell
Trending