Connect with us

Talk Show

Sorin Cîmpeanu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

#Ministrul Educației răspunde întrebărilor care se află pe buzele tuturor românilor, în emisiunea moderată de Denise Rifai, difuzată la 23:00, la Kanal D!

 

În această seară, de la ora 23:00, telespectatorii vor avea parte de un interviu maraton cu unul dintre oamenii cheie ai sistemului de învățământ românesc, Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, cu puțin înainte de începerea noului an școlar, într-o perioada atât de sensibilă pentru societatea românească, în contextul pandemiei.

Sorin Cîmpeanu este Ministrul Educației aflat la al doilea mandat, este singurul membru al cabinetului Florin Cîțu care a deținut același portofoliu și în cabinetul lui Victor Ponta. A fost Prim-ministru interimar în perioada dificilă pe care România a traversat-o după dezastrul de la Colectiv. De asemenea, a ocupat funcții importante, printre acestea numărându-se și cea de Președinte al Agenției Universitare a Francofoniei, o organizație care reunește universități și institute de cercetare din 119 state.

 

„A produs pandemia o nouă generație de sacrificiu?”, „De ce a ajuns învățământul românesc unul dintre cele mai învechite din Europa?”, „Ați putea trăi cu un salariu de învățător?”, „Profesorii care refuză vaccinarea vor fi plătiți la fel?”, „Este mai bun Florin Cîțu decât Ludovic Orban?”, „Ați fost numit Ministru al Educației ca să-i spălați imaginea premierului Ponta?”, „Ați plagiat în teza de doctorat?”, „V-ați construit gardul de acasă cu materiale <împrumutate> din campusul universitar?”, „Ce va reproșați ca Ministru al Educației?”, acestea  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări care îi vor fi adresate lui  Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

top-shop.ro%20
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Talk Show

Ilinca Vandici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Foto Credit: KANAL D

Prezență fermecătoare și inspirațională pentru un public foarte divers, Ilinca Vandici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D.  A intrat în televiziune în urmă cu 17 ani, fiind în prezent considerată una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din România.

Numele său a ajuns să fie sinonim și cu “Bravo, ai stil!”, reality show-ul fenoment despre stil şi atitudine, care a generat o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioane de oameni.

Ilinca Vandici și-a construit pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii, a cochetat și cu actoria și este extrem de activă în mediul online, unde se află în permanentă legătură cu o comunitate uriașă de fani.

Vedeta are o familie superbă, este căsătorită cu omul de afaceri Andrei Neacșu, și au împreună un băiețel, Zian.

”Frumusețea deschide uși, dar nu le poate ține deschise niciodată”, răspunde Ilinca Vandici  la una dintre întrebările adresa de Denise Rifai în emisiune.

            “De câte ori a primit Ilinca Vandici <Bravo, ai stil!> de la jurați?”, “Ai purtat vreodată fake-uri?”, “Cât ți-a influențat frumusețea destinul?”, “Ai avut vreun iubit fără bani?”, “Care este cel mai mare compromis pe care l-ai făcut?”, “Cât de mult ți-ai dorit să fii băiatul lui tata?”, “Ai învins depresia?”, “Ai ajuns acolo unde ti-ai dorit”?, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Ilincăi Vandici în ediția de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

top-shop.ro%20
Continue Reading

Talk Show

Teodor Meleșcanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Foto Credit: KANAL D

În vârstă de 80 de ani, aflat de o viață în slujba Statului Român, Teodor Meleșcanu a condus de cinci ori Ministerul de Externe și timp de doi ani Serviciul de Informații Externe. Fost membru al mai multor partide politice, Teodor Meleșcanu a candidat de două ori la Președinția României și a fost demnitarul care a condus diplomația românească în momente cheie pentru Statul Român, precum  cel  definitoriu pentru aderarea României la Uniunea Europeană, sau perioada votului din Diaspora, în timpul prezidențialelor din 2014, si scandalul mutarii Ambasadei Române la Israel.

În plan personal, Teodor Meleșcanu manifestă o discreție totală, puțini sunt cei care știu că diplomatul a fost sportiv în tinerețe si a practicat inot și polo de performanță.

Celebrul politician român va dezvălui, în cadrul interviului difuzat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, cine este omul din spatele diplomatului Teodor Meleșcanu, dar va oferi și raspunsuri menite să clarifice o serie ce întâmplări și decizii din politica românească. 

            ”Ați fost comunist din interes sau din convingere?”, ”Ce v-a spus fratele lui Ceaușescu înainte să moară?”, ”V-ați folosit de funcția de director SIE ca să ștergeți urmele <agenților> din politică?”, ‚”V-ati pus relatiile politice in slujba lui Dinu Patriciu?,  ”Este Victor Ponta ofițer acoperit?”, ”De ce nu ați recunoscut <firul roșu> cu Moscova?”, ”Ați pus interesul lui Dragnea mai presus decât interesul României?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Teodor Meleșcanu va trebui să răspundă în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:00, la Kanal D!

top-shop.ro%20
Continue Reading

Talk Show

Jean de la Craiova, dezvăluiri uluitoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai

Foto Credit: KANAL D

Jean de la Craiova (Jean Dumitrache), celebrul cântăreț de muzică lautărească și manele din România, a surprins aseară, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, cu o serie de declarații despre trecutul său.

Artistul, în vârstă de 51 de ani, a făcut dezvăluirii inedite în ceea ce privește viața personală și cariera sa. Născut și crescut în cartierul bucureștean Pantelimon, viața lui Jean de la Craiova a fost una plină de suișuri și coborâșuri, artistul trăind o copilărie grea, marcată de sărăcie. Când avea doar de 12 ani, părinții artistului s-au despărțit, iar acesta, împreună cu cei trei frați ai săi, au rămas în grija mamei. 

“(…) PărințIi mei s-au despărțit, iar eu și frații mei am rămas cu mama. Cu un singur salariu era foarte greu să te ții și de școală. (…) Nu mai făcea față mama! Fiind mic mi-am dat seama că mai trebuie <ceva>. În blocul în care stăteam era un magazin de mobilă unde m-am dus să muncesc; m-am rugat, pur și simplu, să fac orice, pentru 25 de lei pe zi. Veneam de la școală, fugeam la mobilă, strângeam hărtii, cartoane, măturam (…) Cu bănuții treceam strada, unde era un aprozar, și luam ce puteam, cartofi, fasole, să ne facă mama de mâncare”, a povestit artistul. 

Anii au trecut, iar astăzi, Jean de la Craiova este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele. Succesul artistului a adunat, de-a lungul timpului, milioane de fani iar melodiile sale au înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube.

Cunoscut drept un împătimit al jocului Loto, dar și al jocurilor de noroc, în general, Jean de la Craiova a mărturisit câți bani a risipit până acum pe <pasiunile> sale.

“(…) Prefeam să mă relaxez acolo, decât să merg în nu știu ce club (…) Cu pierderile am fost calculat; aveam, spre exemplu, o suma de la care plecam. Îmi spuneam <Măi, ăștia îi am!> și intram în joc. Aveam 20 milioane, 15 milioane (lei vechi-n.r.). Și 30 am pierdut, dar rar, foarte rar (…)”, a mai povestit artistul.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Trending