Connect with us

EVENTS

Spectacolul Extraordinar de Paște al Corului Madrigal este disponibil publicului

Published

on

Credi foto: Teo Ungureanu

Advertisement

Noul Spectacol Extraordinar „Săptămâna Patimilor” al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” va fi disponibil publicului din toată țara în ajunul Paștelui. Varianta audio va fi difuzată în exclusivitate de Europa FM, iar formatul video va fi disponibil spre vizionare pe platforma streamerse.net.

Advertisement

Formula video a evenimentului „Săptămâna Patimilor”, îmbogățită de o scenografie spectaculoasă, precum și de regia artistică și de lumini, va fi disponibilă exclusiv pe platforma streamerse.net începând de sâmbătă, 23 aprilie, ora 21.00. Europa FM va difuza integral formatul audio al concertul, preluat live de la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj – Napoca sâmbătă, 23 aprilie, ora 19:00 și în reluare în Duminica Paștelui, pe 24 aprilie, de la ora 12:00.

Advertisement

Prezentat în premieră în cadrul Turneului național de Paște (13 – 16 aprilie 2022), Spectacolul Extraordinar „Săptămâna Patimilor” s-a desfășurat sub coordonarea dirijorilor Anna Ungureanu și Cezar Verlan și în regia artistică a lui Emil Pantelimon și s-a bucurat de o primire călduroasă la Arad, Timișoara, Alba Iulia și Cluj-Napoca, unde peste 2.500 de persoane l-au aplaudat la scenă deschisă.

„Un spectacol ieșit din comun, așezat într-un firesc divin! Mă înclin!”

 „O punere în scenă extraordinară! N-am mai fost la un concert cu atâta încărcătură emoțională!”

 „Ați fost mirifici! Aș fi vrut să vă ascult glasurile de îngeri până dimineață…”

Un ansamblu de excepţie. Într-adevăr un bun național. În această seară a fost un Regal oferit de Școala MADRIGAL.”

Acestea sunt doar câteva dintre reacțiile postate de publicul spectator pe pagina oficială a Corului Madrigal, după cele patru reprezentații „Săptămâna Patimilor”.

Advertisement

Spectacolul armonizează sunetul unic al Corului Madrigal cu intervenția dramatică a tinerilor actori Corneliu Ulici și Pavel Ulici, care completează firul narativ al montării cu inserții ale unor texte sacre din Evanghelii, emblematice pentru Săptămâna Mare și Învierea Mântuitorului. De asemenea, sute de copii din corurile Programului Național Cantus Mundi cântă alături de Corul Madrigal în cadrul unor momente extrem de emoționante.

Advertisement

Conceptul Spectacolului Extraordinar „Săptămâna Patimilor” include o scenografie cu decoruri impunătoare și un design de lumini elaborat special pentru a amplifica dramatismul și emoția transmisă publicului. Regia și scenariul Spectacolului Extraordinar de Paște „Săptămâna Patimilor” sunt semnate de Emil Pantelimon, conducerea muzicală aparține Annei Ungureanu, scenografia lui Vladimir Turturica, iar designul de lumini este creat de Alin Popa.

Advertisement

Spectacolul va fi disponibil pe platforma streamerse.net din 23 aprilie, ora 21:00, iar costul unui bilet de acces pentru întreaga familie este de 49 de lei, pentru 10 zile.

Advertisement

Partener: Opera Comică pentru Copii, streamerse.net, Europa FM

Parteneri media: AGERPRES, Agenția de cArte, Bookhub, Itsy Bitsy, Radio BUCUREȘTI, Radio France International România, Radio România Cultural, Radio România Muzical, RADOR, Revista Psychologies, spotmedia.ro, Zile și Nopți

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending