Connect with us

LIFE STYLE

Spune DA sau NU friendzone-ului cu noua piesă TeddyBear x Milan

Ai fost vreodată în friendzone și ai simțit că nu mai există nicio cale de ieșire, oricâte lucruri ai încerca să faci?

Nu spunem că relațiile de prietenie dintre o fată și un băiat nu pot fi healthy și nu pot dura o veșnicie, dar ai grijă să nu ai, de fapt, în viața ta parte de un  Bitchmaker. Și nu, nu de piesa noastră trebuie să te ferești, ci din contră. Ea nu-ți va face niciun rău dacă o adaugi în playlist-urile tale 🧸.

Versurile You want me but I’ll break your heart / So you better watch out / Looking candy outside / But so dangerous you’ll ride sunt un warning bun pentru cei care devin orbiți de dragoste. Pentru că iubirea, de ce să nu recunoaștem, ascunde de multe ori aspectele negative ce țin de persoana de care ne-am îndrăgostit. Tindem să ignorăm orice fel de 🚩🚩 care ne apar în cale, așa că un astfel de kind reminder este oricând binevenit.

Iar, pentru a vă lăsa vouă alegerea de a spune  DA sau  NU friendzone-ului, veți putea vota timp de două săptămâni opțiunea care vă este mai aproape de suflet. În perioada 1-14 septembrie, în stația de metrou Piața Victoriei, se va afla un banner cu două QR Code-uri; unul pentru DA, altul pentru  NU. Scanați cu telefonul codul potrivit opțiunii voastre, iar votul va fi înregistrat automat.

„Pentru cei aflați în această dilemă, sfatul meu este să spună NU friendzone-ului. Cât timp există sentimente și ceea ce trăiți este doar o iluzie, TeddyBear vă roagă să vă mai gândiți încă o dată la decizia pe care o luați.

Acum, că am făcut și pe ursul moralist, să vorbim și despre piesă. A fost pe good vibes și fun să încep un nou proiect cu Milan, mai ales că deja știm ce îi place fiecăruia dintre noi în termeni muzicali. Sunt entuziasmat de proiect și, pentru ce veți avea în oraș campania noastră, vă rog să votați cu NU friendzone-ului. E pentru o cauză nobilă!”, spune TeddyBear.

„Această colaborare cu TeddyBear îmi reprezintă cel mai bine direcția muzicală de până în acest moment. TeddyBear a fost super deschis în abordarea direcției lirice. Am savurat momentele de amuzament din timpul sesiunii. Energia muzicală dintre noi este foarte compatibilă.

Melodia este scrisă în baza experientei mele de viață, cu un anumit tipar masculin. Generalizarea are loc doar în relația cu acest tipar, descris în piesă.  Este menită să transmită o energie bună, fresh, sassy. Pot părea puțin bitchy, but I promise you, I’m a sweetheart. Cu siguranță vom face și mai multă muzică împreună, pe viitor.”, adaugă Milan.

TeddyBear reprezintă un proiect nou, care își dorește să aducă un vibe fresh pe scena muzicii electronice din România și nu numai. Dorința lui cea mai mare? Muzica creată să iasă din toate tiparele cunoscute.

Evoluția muncii sale artistice l-a adus în lumina unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică. Este momentul lui. Este momentul TeddyBear.

 

Milan este o artistă cu un touch personal complet nou, care este caracterizată prin stilul unic pe care-l afișează. Muzica ei combină influențele de dark pop cu genuri muzicale diverse și diferite. Este apreciată de un public foarte activ, care o susține indiferent de context.

Două dintre cele mai populare piese ale sale sunt Regele Minciunilor, cu aproape 7 milioane de vizualizări, și Rewind, care a adunat peste 3 milioane de vizualizări. Suntem mai mult decât siguri că, în timpul carierei sale, Milan își va surprinde fanii cu o mulțime de stiluri diferite, colaborări și, de ce nu, melodii scrise de ea.

top-shop.ro%20
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Timp Liber

Indiferent de dorințe, copiii încă mai cred în Moș Crăciun

Popularitatea lui Moș Crăciun a inspirat atât de multe evenimente, filme și reclame celebre. Dar de ce cred copiii în cel mai iubit moș de pe pământ?  Pentru că pentru copii, Moș Crăciun este o ființă vie care călătorește prin lume cu ajutorul renului său magic zburător. În ciuda realismului filmelor de animație și al emisiunilor de televiziune, copiii încă mai cred în el. De fapt, este un fapt bine-cunoscut că copiii au instinct pentru a-și imagina lucruri uneori imposibil de creat și sunt fascinați de orice detaliu ireal.

Credința în Moș Crăciun este rezultatul mai multor factori. Povestea se repetă des, iar copiii tind să creadă atunci când părinții le-o spun în fiecare Ajun de Crăciun. Credința în Moș Crăciun poate fi puternică și poate dura mulți ani. De asemenea, copiii tind să învețe despre lume prin joacă, iar jocul cu Moș Crăciun poate fi distractiv pentru întreaga familie.

De asemenea, copiii cred în Moș Crăciun pentru că recunosc abnegația lui Moș Crăciun și sunt dornici să-l ajute să aducă bucurie tuturor. Chiar și după ce află că Moș Crăciun nu este „real”, majoritatea oamenilor apreciază acest mit și continuă să creadă în el. De fapt, Moș Crăciun există în inimile oamenilor și este o manifestare a iubirii în fiecare an în luna cadourilor.

Cercetările arată că majoritatea copiilor cred în Moș Crăciun până la vârsta de șapte sau zece ani. Unii copii încetează să creadă mai devreme, însă, dacă au frați mai mari care cred și în Moș Crăciun. Deși există și alți factori care pot influența credința unui copil în Moș Crăciun, principala provocare este procesarea faptului că Moș Crăciun nu este real.

Copiii de azi petrec o mare parte din timp jucându-se jocuri video, sunt mult mai avansați din punct de vedere tehnologic. Ei pot chiar să învețe cum să folosească cel mai recent iPhone sau iPad. Unii copii pot avea liste lungi de lucruri pe care și le doresc de Crăciun, în timp ce alții pot fi mulțumiți cu cadouri pentru prieteni și familie. Indiferent de dorințele lor, copiii încă mai cred în Moș Crăciun. Iar la o petrecere de Crăciun, în ultimii ani, tot mai multe familii apelează la un Mos Craciun inchiriat, din dorința de a nu se pierde emoția întâlnirii cu moșul cu barbă albă și cea a deschiderii cadourilor.

Povești despre Moș Crăciun

Vârsta lui Moș Crăciun a fost de mult un mister, dar există mai multe teorii care explică modul în care el continuă să arate atât de tânăr. O teorie este că mănâncă prăjituri speciale și bea milkshake-uri speciale pentru a rămâne tânăr. O altă teorie este că el și-a păstrat aspectul încă de la începutul anilor șaptezeci. Un alt mit despre Moș Crăciun este că a fost căsătorit cu o femeie pe nume Mary Christmas în 1859. Mary Christmas a fost un personaj fictiv în folclorul Crăciunului și a apărut în America de Nord la sfârșitul secolului al XIX-lea, ea fiind de fapt doamna care cocea în Ajun prăjiturile speciale de turtă dulce.

Pe măsură ce copiii cresc, încep să-l întrebe pe Moș Crăciun despre vârstă, unde locuiește sau cum arată faimoasa fabrică de jucării. Dar vârsta la care un copil încetează să mai creadă în Moș Crăciun poate fi diferită pentru fiecare copil. Poate fi pentru că copilul dorește mai multe informații sau pentru că vrea altceva. Oricare ar fi motivul, știrile îi vor afecta diferit. Unii copii se vor simți rușinați că nu mai cred în Moș Crăciun, în timp ce alții se vor simți întristați că l-au pierdut.

Deși ținuta lui Moș Crăciun s-a schimbat de-a lungul anilor, a fost întotdeauna recunoscută. În ciuda evoluției stilului, costumul roșu tradițional și pălăria de Moș Crăciun rămân o parte importantă a poveștii lui Moș Crăciun. Evoluția ținutei lui Moș Crăciun se datorează în mare măsură influenței Companiei Coca-Cola, care a adaptat imaginea personajului pentru a-și vinde produsele.

În timp ce Moș Crăciun a purtat diferite ținute pentru diferite ocazii, cea mai faimoasă ținută a lui datează din secolul al XIX-lea. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, veselul Moș Crăciun a fost adesea înfățișat într-o ținută tipică de soldat pe afișele War Production Board. Costumul variază și în funcție de regiune, dar costumul tradițional al lui Moș Crăciun este roșu, cu blană albă la mâneci. 

Primul costum roșu al lui Moș Crăciun datează de la mijlocul anilor 1870, când Thomas Nast a introdus pentru prima dată imaginea lui Moș Crăciun. În anii 1870, el a introdus o căptușeală de blană albă și o centură neagră cu cataramă. În următorii 20 de ani, Nast a produs numeroase ilustrații ale bărbatului vesel pentru Harper’s Weekly. Cea mai faimoasă imagine a lui Moș Crăciun a fost publicată în numărul din ianuarie 1881 al revistei Harper’s Weekly și a fost rapid adoptată ca reprezentare standard a lui Moș Crăciun.

Ce cadouri aduce Moș Crăciun la petrecere?

Întrebarea „Ce cadouri aduce Moș Crăciun?” este una dintre cele mai frecvente întrebări de Crăciun. Răspunsul variază de la o țară la alta, dar ideea generală este aceeași: el aduce cadouri copiilor. Cu toate acestea, sărbătoarea de Crăciun a fiecărei familii este diferită. Unele familii îl lasă pe Moș Crăciun să livreze cadouri, în timp ce altele nu. Este important ca părinții să le explice copiilor că Moșul face lucruri diferite pentru fiecare familie și că sărbătoarea Crăciunul în familie este unică pentru fiecare familie. Indiferent dacă Moș Crăciun aduce cadouri, există multe alte petreceri organizate fie la biroul părinților, fie în târgurile de Crăciun, unde copiii pot primi cadouri în acest sezon festiv.

top-shop.ro%20
Continue Reading

Timp Liber

Lansare carte – “Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”, editura Bookzone

De peste 50 de ani, Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea descifrează misterele creierului uman în sala de operație și în centrele de cercetare. Medic și profesor de neurochirurgie, prin noua sa carte, Profesorul Ciurea ne invită să ne oprim din forfota zilnică și să ne gândim la bijuteria care ne-a fost dăruită, cea care ne permite să trăim, să comunicăm și să iubim: creierul.

În noul său volum “Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”, care va fi lansat la editura Bookzone, Prof. Univ. Dr. Alexandru Ciurea se adresează publicului larg explicând procesele din spatele unor afecțiuni, din păcate, tot mai frecvent întâlnite în societatea noastră (depresie, epuizare nervoasă, Alzheimer și Parkinson) și oferind recomandări avizate, cu rădăcini în știință, care ne pot ajuta pe fiecare dintre noi să avem mai multă grijă de sănătatea minții noastre.

Cartea poate fi comandată aici: https://bookzone.ro/landings/sanatatea-creierului-pe-intelesul-tuturor/

În ultimii ani, lumea a trecut printr-o criză sanitară de proporții, iar războiul a ajuns aproape de granița noastră. Suntem mai stresați ca oricând. De aceea, Profesorul Ciurea vine în sprijinul publicului cu o carte care conține sfaturi practice, care răspund unor întrebări cu un impact direct asupra vieții noastre și a copiilor noștri:  

EVENIMENT LANSARE

Știință și credință  –  O discuție între Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea și Părintele Constantin Necula 

În cartea sa, profesorul Ciurea nu evită subiectele controversate din lumea neuroștiinței, dedicând un întreg capitol legăturii dintre știință și credință, un subiect absolut fascinant pe care îl va explora și alături de Părintele Constantin Necula în cadrul evenimentului de lansare a cărții, care va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 11:30, în Sala Europa a Hotelului ARO Palace din Brașov.

Profesorul Ciurea și Părintele Necula se reîntâlnesc în orașul în care au copilărit și doresc să le ofere tuturor celor prezenți învățături din cele două perspective atât de diferite, dar în același timp mai conectate decât ne putem imagina – știință și credință – .

Moderarea evenimentului va fi realizată de Florentina Fântânaru.

Accesul la eveniment se realizează în limita locurilor disponibile, prin cumpărarea de la locația evenimentului, a celei mai noi cărți a Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, “Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”, cu prefață semnată de Părintele Constantin Necula, publicată de Bookzone.

Dacă vă așteptați să vă spun că din carte cel mai mult mi-a plăcut argumentarea din capitolul Știință și credință, nu greșiți. Dar la fel de mult mi-a fost drag capitolul legat de educația pentru mentenanța creierului. Și asta pentru că am înțeles că, pentru a fi un om de știință competent și un credincios cu adevărat legat de Dumnezeu, e nevoie, nu-i așa, de un creier sănătos ori, cum spuneau bătrânii de altădată, să fii sănătos la cap. Modul în care țese argumentația Domnul Profesor Ciurea te duce cu gândul la catedra, nu doar universitară, de altădată, în care profesorul căuta să ofere învățăcelului hrană spirituală din belșug, după măsura puterii lui de asimilare.”Părintele Constantin Necula

„Creierul uman este legat de divinitate! Iar dacă ne referim la cel care poate opera pe creierul uman, la neurochirurg, niciodată nu va îndrăzni să se apropie de creierul uman fără să aibă susținerea și gândirea divinității.” Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea

Rețeua clinicilor medicale SANADOR susține cartea Profesorului Ciurea.

Despre Editura Bookzone

De 6 ani, editura Bookzone aduce cărțile mai aproape de oameni. Povestea Bookzone a început cu o carte, însă acum Bookzone este o editură matură care a publicat peste 250 de titluri. În prezent, editura lucrează cu autori români și străini care acoperă domenii diverse, precum dezvoltare personală, spiritualitate, sănătate și nutriție, romance, Young Adult, umor și cărți pentru copii. Bookzone.ro este și o librăria online de succes cu peste 3.500.000 de cărți vândute și peste 1.500.000 de comenzi onorate.

top-shop.ro%20
Continue Reading

LIFE STYLE

Reteta de sanatate: iata beneficiile unui pahar de prosecco pe zi!

Desi vinul spumant de origine italiana este adesea comparat cu sampania, cele doua bauturi se deosebesc prin metoda de producere, aspect care se reflecta si in pretul lor. Pe langa avantajul de ordin financiar, exista si alte beneficii de care au parte cei care consuma cate un pahar de prosecco pe zi.

Inainte de a descoperi mai multe despre aceste avantaje, trebuie sa stii ca ele se aplica doar in cazul consumului moderat de alcool. La fel ca orice alt produs, cand sunt consumate in exces, bauturile alcoolice au consecinte neplacute, motiv pentru care este bine sa fii moderat.

Asadar, iata doar cateva beneficii de care au parte cei care consuma ocazional cate un pahar de prosecco achizitionat din magazinul online BeiCeVrei!

prosecco

1. Este benefic pentru sanatatea sistemului respirator

Asa cum se intampla in cazul tuturor bauturilor obtinute din struguri albi, se considera ca si vinul spumant de origine italiana contribuie la prevenirea afectiunilor respiratorii.

2. Poate fi bun pentru inima

Din moment ce este obtinut din struguri albi, acesta este bogat in antioxidanti, aspect care il transforma intr-o bautura sigura pentru sanatatea inimii. Pentru a obtine acest vin, se foloseste soiul de struguri Glera, in proportie de cel putin 85%.

Bulele din vin contin polifenoli, care stimuleaza circulatia sangelui si contribuie la scaderea tensiunii arteriale. Astfel, sansele de a suferi un atac cardiovascular sunt reduse semnificativ.

3. Poate stimula memoria

In cazul in care bei un pahar sau doua de vin spumant pe saptamana, exista sanse ca memoria ta sa se imbunatateasca. Prosecco poate imbunatati functiile cognitive si, conform anumitor cercetari, poate intarzia aparitia afectiunilor degenerative ale creierului.

Totusi, cel care a efectuat studiul mentionat anterior, profesorul Jeremy Spencer, a tinut sa mentioneze: „Incurajam o abordare responsabila a consumului de alcool si rezultatele noastre sugereaza ca un aport foarte mic de unu pana la doua pahare pe saptamana poate fi eficient.”

4. Contribuie la buna dispozitie

Autorul cartii „The Healing Power of Champagne”, Tran Ky sustine ca vinurile spumante contin

oligoelemente naturale de zinc, magneziu si potasiu. Toate acestea contribuie la eliberarea tensiunii, la cresterea nivelului de energie si la obtinerea unei stari de spirit pozitive.

5. Imbunatateste aspectul pielii

Antioxidantii prezenti in aceasta bautura contribuie si la obtinerea unui ten cu aspect intinerit. Rolul acestor substante consta in detoxifierea, netezirea si uniformizarea pielii. Mai cu seama, persoanele care au tenul gras sau care se confrunta cu acnee ar putea observa imbunatatiri.

Iar lista nu se incheie aici! Aceasta bautura poate fi consumata ocazional si de catre cei care tin o dieta din moment ce este saraca in calorii. Nu multa lume cunoaste acest aspect, insa un pahar de prosecco are mai putine calorii decat unul de vin rosu. Totodata, exista dovezi care sustin ca vinurile spumante pot reduce riscul de diabet cu pana la 13%.

Nu in ultimul rand, prosecco este o bautura delicioasa, care poate fi savurat fie in varianta simpla, fie in diferite cocktailuri spectaculoase. Acceseaza acum magazinul online BeiCeVrei, comanda sortimentul tau preferat si bucura-te de efectele benefice pe care aceasta bautura le ofera.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Trending