Connect with us

Emisiuni

Surpriză în platoul emisiunii „Dimineaţa cu noi”. Un cunoscut chef se alătură matinalului de la Kanal D

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Echipa matinalilor de la „Dimineaţa cu noi”, show-ul care începe pe 7 martie la ora 08:00 pe Kanal D, se îmbogăţeste cu un nou membru, la fel de tonic! Este vorba despre Patrizia Paglieri, personalitate carismatică, un chef plin de energie care te duce mereu cu gândul la însorita Italie, ţara în care aceasta s-a născut.

Joviala vedetă va fi responsabilă cu preparatele din fiecare dimineaţă, reţete delicioase, care să îi inspire pe cei care privesc din faţa micilor ecrane; în acelaşi timp, îi va bucura pe telespectatori, dar şi pe colegii de platou cu pofta sa de viaţă. Patrizia Paglieri a cucerit publicul din Romania prin apariţiile sale unice, în calitate de Chef al unor show-uri celebre, dar şi ca invitată la diferite emisiuni. Este o italiancă pursânge, dar cu inimă de româncă. Din 1993 s-a stabilit în România, unde şi-a dezvoltat o carieră în domeniul culinar, dar şi în televiziune.

Chef, femeie de afaceri şi personalitate plină de energie, Patrizia Paglieri se pregăteşte să îi încânte pe telespectatori, la Kanal D, cu prezenţa ei însorită şi efervescentă. „Sunt fericită să vin în faţa oamenilor cu nişte propuneri foarte practice şi atractive de preparate care să ne dea energie şi în jurul cărora să ne adunăm cu familia, cu prietenii. Abia aştept să râdem, să glumim şi, în acelaşi timp, să gătim ceva absolut delicios! Bursucu, Viviana şi George, pregătiţi-vă să gustaţi din preparatele senzaţionale, marca Patrizia Paglieri!

Matinalul „Dimineaţa cu noi”, prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, începe pe 7 martie, şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 08:00, la Kanal D. Telespectatorii vor avea parte de o doză zilnică de energie, informaţii fresh, interviuri cu artiştii momentului, muzică bună, sfaturi venite din partea specialiştilor din diverse domenii de interes: sănatate, sport, nutriţie, hobby-uri, tehnologie, etc. Nu vor lipsi din economia emisiunii materiale exclusive, realizate special pentru telespectatorii matinalului „Dimineaţa cu noi”.

Nu pierdeţi, din 7 martie, de la ora 08:00, de luni până vineri, la Kanal D, porţia zilnică de energie şi bună dispoziţie: „Dimineaţa cu noi”!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trending

Copyright © 2015 - 2022, Rețete de Sănătate by RADAR DE MEDIA ONLINE. Acest site este găzduit de ROMARG