Connect with us

A-Z NEWS

Terapii pentru detoxifierea sângelui la care poți apela pentru a susține activ sănătatea organismului tău

Published

on

Terapie HHO Quantica

Stresul, grijile, mediul de viață, alimentația, oboseala și nu numai sunt factori care atacă în mod direct sistemul imunitar ceea ce duce la susceptibilitatea de a dezvolta diferite acțiuni. Pentru a reduce pe cât posibil acest risc este important să faci mici schimbări în stilul de viață actual care să ajute organismul să funcționeze la parametri optimi și să apelezi la soluții alternative de tratament, ca metode de prevenție, în cazul în care ai nevoie de suport din exterior pentru a obține un echilibru benefic. Programează-te periodic la terapii pentru detoxifierea sangelui dacă îți dorești să ai grijă de sănătatea corpului tău și să ai în permanență un nivel ridicat de energie!

Cum se realizează detoxifierea sângelui

Această terapie medicală se realizează în trei etape principale prin care se asigură curățarea și îmbogățirea sângelui, în vederea mineralizării și hrănirii optime a întregului organism. Prima etapă, numită și hemoperfuzie constă în recoltarea sângelui într-un filtru care are rolul de a-l detoxifia, ca mai apoi calitatea acestuia să fie îmbogățit prin încălzire și oxigenare. 

A doua etapă este reprezentată de hipertermie care implică ridicarea temperaturii corpului în mod controlat pentru a stimula sistemul imunitar și a accelera procesele naturale de vindecare și regenerare. Ultima etapă, oxigenarea, este momentul în care în sânge este adăugată o cantitate considerabilă de oxigen, mai mare decât poate fi obținută natural, pentru a îmbunătăți funcția celulară și a susține optimizarea proceselor naturale din organism care se pot derula în parametri normali, fără amenințarea toxinelor. 

Care sunt beneficiile acestei terapii

Această procedură este utilizată adesea ca soluție adiacentă de tratament în cazul a diverse afecțiuni sau boli, însă poate fi utilizată și preventiv, pentru a stimula lupta naturală a organismului împotriva tuturor factorilor de risc care îl amenință. Este o procedură care se folosește în principal pentru a detoxifia eficient organismul, ajutând la eliminarea substanțelor periculoase, cum ar fi toxinele acumulate, metalele grele sau efectele poluării, susținând îmbunătățirea funcțiilor organelor. 

Advertisement

Odată cu oxigenarea, circulația sângelui este stimulată, ceea ce ajută la îmbunătățirea funcțiilor celulare și la transferul mai eficient de nutrienți către organe, determinând astfel hrănirea corectă a țesuturilor și un nivel mai mare de energie. Îmbunătățirea concentrațiilor de oxigen din organism ajută și la întărirea sistemului imunitar, obținând protecție sporită în fața factorilor de risc, reducerea inflamației din corp, accelerarea proceselor de vindecare și regenerare din corp și o stare generală mai bună. 

Unde poți efectua Terapia HHO®

Dacă îți dorești să urmezi o astfel de soluție de tratament sau prevenție este important să apelezi doar la personal specializat în așa fel încât să te bucuri de toate efectele benefice ale terapiei, fără reacții adverse. Alege întotdeauna clinici medicale de încredere, autorizate de către organele specializate și apreciate de foștii pacienți, în așa fel încât să ai siguranța unor servicii de calitate și protocoale de siguranță stricte, aspecte care să te ajute să obții rezultatele vizate, într-un timp scurt, cu minim de disconfort, fără risc de eșec.

Fă o programare online la Quantica 720

Dacă îți dorești să descoperi pe propria piele beneficiile de curățare și oxigenare medicală a sângelui trebuie doar să faci o programare la clinică prin intermediul formularului online. Vei fi contactat în scurt timp pentru confirmarea locului, dar și pentru a fi informat cu privire la toate etapele procedurii, de la analizele și evaluarea inițială, până la momentul în care sângele este îmbunătățit, în așa fel încât să fii pregătit pentru fiecare pas.

Îmbunătățește starea de sănătate a organismului de la interior cu ajutorul terapiei HHO®!

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending