Connect with us

UTILE

Totul despre miniexcavator.

Published

on

In ziua de astazi nicio firma de constructii sau transport nu se mai poate dezvolta fara un motostivuitor sau miniexcavator, deoarece acestea sunt motorul industriei moderne. Inainte de a cumpara un astfel de utilaj trebuie sa te intrebi de ce ai face o astfel de investitie.

Depozituldestivuitoare.ro ofera o gama larga de miniexcavatoare . Aceste miniexcavatoare ofera multe avantaje. De exemplu, un miniexcavator este usor de condus, este versatil pentru diversele piese suplimentare. Exista mai multe dimensiuni si greutati ale miniexcavatoarelor. Datorita designului lor simplu, intretinerea zilnica dureaza putin. Miniexcavatoarele au motoare fiabile si sitsteme hidraulice puternice.

De ce sa cumperi un miniexcavator?

Miniexcavatorul are avantajul de a fi compact si de a se roti la 360 de grade. Sasiul sau extensibil permite, gratie unui sistem hidraulic, sa atinga o raza maxima cuprinsa intre 85 de centimetri (in pozitia inchisa) si 1 metru (cu extensia). Astfel, camera pentru manevra este foarte confortabila.

Advertisement

Cum sa alegi greutatea miniexcavatorului tau?

Greutatea ideala a unui mini excavator este determinata de utilizarea pe care doriti sa o faceti. De exemplu, un miniexcavator de 1500 kg va fi utilizat de catre persoanele care au nevoie sa lucreze sau de catre intreprinderile mici. Un miniexcavator de aceasta greutate permite, in special, sa nu deterioreze prea mult gazonul.

 

In general, o masina grea promite performante mai bune, dar o masina usoara va costa cumparatorul mai putin. Recomandarile sunt urmatoarele (care trebuie adaptate in functie de lucrarile care urmeaza sa fie efectuate):

-Pentru persoane fizice: 1000 kg la 1500 kg.

Advertisement

-Pentru companii: 2.500 kg la 7.000 kg.

Ce criterii trebuie luate in considerare pentru achizitionarea unui miniexcavator?

Cand cumparati un miniexcavator, punctele importante de verificat sunt ansamblurile si finisajele pentru toate prizele: asigurati-va ca sudurile sunt bine realizate si ca nu exista rugozitate, deoarece aceasta este reprezentativa pentru calitatea produsului.

Alte caracteristici ale masinii pot influenta, de asemenea, alegerile noastre:

Cabina sau baldachin?

Advertisement

Alegerea unui miniexcavator cu baldachin asigura un nivel mai bun de siguranta: este anti-varf. Pentru munca de vara, aceasta alegere esteideala, dar pentru lucrarile de iarna soferul este expus la aer rece, ceea ce nu se intampla in cazul unei cabine (dotate cu geamuri).

Lungimea bratului

Unele brate sunt mai lungi decat altele, pentru a merge mai adanc. Sunt deosebit de potrivite pentru lucrari precum sapaturi sau conducte. Bratele mai mici pot fi potrivite pentru anumite lucrari.

Extensia lamei

Lama miniexcavatorului este folosita pentru curatarea, deversarea sau impingerea materialelor voluminoase care se afla in jurul masinii. O extensie de lama va permite sa largiti lama pe langa largirea lopetii. Este un lucru bun ca lama sa se largeasca manual fara efort, pentru a facilita aceasta manipulare.

Advertisement

In functie de munca pe care doriti sa o faceti, de spatiul disponibil si de solul pe care va functiona masina, veti alege un miniexcavator. Miniexcavatoarele sunt fabricate pentru toate tipurile de inaltimi, latimi, greutati, si tipul de sapaturi, adanci sau mai putin adanci. Aceasta alegere depinde de munca pe care o veti efectua si de regularitatea cu care veti folosi masina.

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending