Connect with us

Concerte

Trupa Hooverphonic, revine in formula originala la Bucuresti

Published

on

Hooverphonic la Bucuresti: Program si reguli de acces Hooverphonic canta pe 24 mai la Bucuresti la Arenele Romane, Open Air. Trupa revine in formula originala la Bucuresti.

Invitati specili sunt Amadeus si Rockabella REGULI DE ACCES Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 18:00 iar concertele incep la ora 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite.

Concertul are loc in aer liber. Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.  Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

1. Este interzis accesul cu: – sticle, conserve; – mancare sau bauturi de orice fel; – artificii, arme, obiecte periculoase; – obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); – umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine); – aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil); – aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; – animale de companie; – persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare de la Arenele Romane toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.  

PROGRAM Acces 18:00 Rockabella  19:00 – 19:30 Amadeus:  20:00 – 20:30 Hooverphonic 21:00 – 22:40   Categorii de bilete – Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. – Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa.

Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete. – Categoria Premium – Bilete cu loc in sectoarele K, E – Categoria Teren – Bilete fara loc, in fata scenei pe teren – Categoria Acces General – Bilete cu loc in in Arenea, mai putin sectoarele K si 

BILETE: Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Biletele au urmatoarele preturi: – Premium (cu loc) – 169 lei in presale si 200 la intrare – Teren (fara loc, in fata scenei) – 139 in presale si 170 la intrare – Acces General (cu loc) – 99 lei in presale si 130 lei la intrare  La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei. Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla  

top-shop.ro%20
Trending