Connect with us

Evenimente

Trupa VUNK a dat o super petrecere intre prieteni alaturi de Ovidiu Anton, Florena si Cristina Balan

Published

on

Aseara, la concertul trupei VUNK din Hard Rock Café, sute de oameni au purtat ecusoane cu numele lor pentru a se imprieteni mai usor cu cei din jur, au cantat fiecare vers din piesele trupei preferate, s-au distrat bine #DeTot si si-au declarat dependenta care i-a adus pe toti in acelasi loc.

“Sunt VUNKaholic!” a marturisit fiecare dintre participantii la concertul trupei VUNK, sustinand opinia lui Cornel Ilie, care spunea: ”Daca tot s-a interzis fumatul, vom inlocui viciul acesta cu altul! O sa ramanem dependenti, dar la modul frumos!”.

Florena – revelatia editiei Eurovision 2016, invitat special la concertul din Hard Rock Cafe, “a impartit iubirea numai la doi” cu VUNK, in timp ce Cristina Balan, “Vocea Romaniei”, a impresionat publicul interpretand una dintre cele mai emotionante balade ale trupei.

“Fiecare dintre noi o sa mai avem o incercare sa schimbam ce vrem!” a avertizat si Ovidiu Anton, reprezentatul Romaniei la Eurovision, care a urcat si el pe scena alaturi de trupa VUNK.

Unele dintre cele mai apreciate hituri VUNK, printre care “Artificii pe tavan”, “Iubeste-ma de tot”, “La nebunie”, “Un nou univers”, “Fa-mi cu mana” si “Asa si?”, dar si coverul in maniera rock dupa “Policy of Truth” al trupei Depeche Mode au fost cantate de trupa si acompaniate puternic de public la concertul #DeTot.

Profund implicata in realitatile romanesti, trupa VUNK a interpretat si la acest concert unele dintre piesele sale manifest, care in momente sociale tensionate s-au aflat pe buzele multora dintre romani. ”Respecta-te, romane!”, varianta care combina piesele “Vreau o tara ca afara” si “Ne facem auziti”, a purtat mesajul social al trupei catre un public care s-a dovedit si de aceasta data foarte receptiv.

“Iubiti-va artistii preferati, aratati-le ca tineti la ei si ca va place munca lor, cumparati muzica lor, bilete la evenimentele lor – asta ne hraneste! – respectati artistii, limba romana, arta in limba romana! Multumim! Nici nu va imaginati cat de mult! Suntem VUNKoholici impreuna!” au fost cuvintele lui Cornel Ilie la finalul show-ului.

Dupa concert, in culise, liderul trupei VUNK a avut parte si de o surpriza: o doamna, fan VUNK, care a fost surprinsa de cadoul primit de la Cornel Ilie de 8 martie, a dorit sa se revanseze fata de acesta si i-a daruit, la randul ei, un cadou pentru fetita lui, Zara.

Imagini de la concertul trupei VUNK din Hard Rock Cafe pot fi urmarite accesand link-ul https://www.facebook.com/VUNKOfficial/?ref=ts&fref=ts unde se gaseste live-ul pe care Cornel Ilie l-a facut chiar in timpul refrenului “Asa si asa”.

VUNK HAR ROCK CAFE (2) VUNK HAR ROCK CAFE (1)

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Festivalul Brazilor de Crăciun a obținut peste 764.000 de euro

Published

on

 • Bradul creat de Omid Gannadi și Inside Academy a fost adjudecat contra sumei de 110.000 de euro
 • 82.000 de euro au fost oferiți pentru bradul semnat de Ștefania Mircea și echipa de copii de la Salvați Copiii România
 • Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a vorbit despre modelul de bune practici al Salvați Copiii

Bucureşti, 10 decembrie 2021: Cei 26 de brazi licitați în seara de gală a Festivalului Brazilor de Crăciun au obținut fonduri totale în valoare de 764.000 de euro, demonstrând că solidaritatea socială este una dintre soluțiile cele mai eficiente, în fața crizei. Cel mai râvnit brad a ajuns la 110.000 de euro. Cea de-a 21-a ediție a beneficiat de un parteneriat de prestigiu: Muzeul Național de Artă al României, unde brazii unicat au fost expuși și licitați în seara de Gală, într-o cursă a generozității care a doborât recordurile. Gazdele serii au fost Andreea Raicu și Mihai Morar, care au reușit să mobilizeze donații record și să transforme seara într-un spectacol al binelui.

Seara de Gală a beneficiat de prezența susținătorilor de cursă lungă ai Organizației Salvați Copiii România, printre care prof. univ. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, și doctorul Mihai Craiu, care au vorbit despre modelul de practici sociale și responsabilitate al Salvați Copiii.

“Felicit organizația Salvați Copiii, am avut un parteneriat îndelungat, este organizația care demonstrează cel mai bine responsabilitate și profesionalism și încă ceva, unic: preia atribuțiile instituțiilor, le transformă în modele de bune practici și reușește să aducă astfel sănătate copiilor din România. Să sperăm că este un început pentru țara noastră și aceste modele de bune practici să fie preluate și asumate de autorități”, a spus, pe scenă, prof. univ. dr. Alexandru Rafila.

Doctorul Mihai Craiu a vorbit despre importanța ca spitalele de pediatrie să fie dotate, așa cum s-a întâmplat cu Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și a Copilului „Alessandrescu-Rusescu” București, renovat cu sprijinul Salvați Copiii România: “Este prietenos, cu desene pe pereți, cu  opere de artă ale unor tineri artiști, care probabil anul viitor vor fi incluși în acest Festival al Brazilor.”

BRAZII SOLIDARITĂȚII

 • 110.000 de euro este cea mai mare sumă oferită, de Kaufland România, pentru bradul ”Implicare”, construit în jurul unei povești de viață care i-a impresionat pe Omid Ghannadi și pe cei de la Inside Academy.

”110.000 de euro, nici nu îmi vine să cred, mai ales că, probabil pentru prima dată nu este creația mea, eu sunt un mesager din partea comunității Inside Academy. Am vrut să înțeleagă oamenii că totul este despre implicare, evenimentul acesta simbolizează implicarea, faptul că fiecare dintre noi poate să schimbe viitorul unui copil vulnerabil și, respectiv, viitorul țării”, a declarat, emoționat, Omid Ghannadi.

 • Bradul creat de Ștefania Mircea și Salvați Copiii a fost licitat contra sumei de 82.000 de euro, prin efortul comun al Lidl România, Catena, Romanian Business Consult, Andreea Raicu și Mihai Morar.
 • Doi dintre cei cei mai râvniți brazi de Crăciun, au fost ”Oameni schimbă-lume. O biografie a speranței”, creat de Iulia Totoianu, cu sprijinul Libris.ro și adjudecat de Lidl România cu suma de 50.000 de euro și bradul UNTOLD -”Luna Magic Tree”, adjudecat de Kaufland România contra sumei de 50.000 de euro.
 • Viața roz văzută prin ochii copiilor”, brăduțul semnat de Simona & Gabriel Gherasim –  Gallantique Boutique, a fost achiziționat de PEPCO România contra sumei de 41.000 de euro, în timp ce lucrarea Snow Goat a pictorului Gheorghe Fikl a fost adjudecată de Fildas cu suma de 40.000 de euro.
 • Bradul ”Speranță”, semnat de Doina Levintza, a fost adjudecat de Catena cu 35.000 de euro, iar BCR a adjudecat ”Bradul Cinetic”, semnat de Laura Hîncu, contra sumei de 20.000 de euro.  
 • Bradul creat de Ada Tache & Karim Rashid, cu sprijinul EDENT ESTET, a fost adjudecat de BCR, contra sumei de 25.000 euro
 • Bradul lui Dhaniel Nora & Sephora a fost achiziționat cu 20.000 de euro, de  Kaufland.

Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România, a vorbit despre puterea socială a generozității: „Copiii vulnerabili au avut un an greu, în care s-au confruntat nu doar cu sărăcia și lipsurile materiale, ci și cu un sentiment acut de abandon, pe care nu au știut cum să îl gestioneze. De aceea e atât de importantă solidaritatea pe care am mobilizat-o la Festivalul Brazilor de Crăciun: ea le arată copiilor că noi, adulții, nu îi ignorăm, le suntem alături și le restabilim dreptul real de a merge la școală și de a fi protejați social. Solidaritatea a învins, pur și simplu, criza.”.

„Arta este cea care v-a determinat să veniți și să oferiți cu generozitate resurse pentru ca viața acestor copii să devină mai bună. Parteneriatul pe care l-am realizat cu Salvați Copiii prevede ca acești copii vulnerabili să participe la ateliere care îi va pune în relație cu domeniul artei”, a spus Călin  Stegerean, directorul Muzeulului Național de Artă al României.

CONTEXT

Potrivit datelor oficiale, copiii români sunt cei mai expuși din Europa riscului de sărăcie severă: țara noastră se afla, în 2020, pe primul loc în topul făcut de Oficiul European de Statistică. 

 • Pentru 1.511.000 de copii din România (41,5%), părinții nu pot acoperi costurile unei hrane sănătoase, ale unei educații de calitate și ale unor tratamente medicale urgente.
 • Rata deprivării materiale severe a crescut în ultimul an în rândul populației generale, de la 24,8% la 25,6%, dar creșterea este dramatică în rândul copiilor – de la 27,1% la 31% și, în cazul copiilor mai mici de 6 ani, de la 23,4% la 29,6%.
 • Accesul nediscriminatoriu la servicii medicale: Potrivit unui raport al Salvați Copiii România din luna aprilie 2020, 23% dintre părinți se aflau în incapacitatea de a procura medicamente pentru copiii lor, în vreme ce 15% spuneau că nu au acces la servicii medicale pentru copii.
 • La cele 20 de ediții anterioare ale Festivalului Brazilor de Crăciun, au fost astfel colectate fonduri totale de 6.517.800 euro, iar 112.285 de copii proveniți din medii sociale precare au fost reintegrați socio-educațional, corectându-se, astfel, disparitățile sociale care i-ar fi condamnat să nu poată rupe cercul vicios al sărăciei.

Artiștii care au creat brazi unici, pentru această ediție, sunt: Smaranda Almășan, Ana Bănică, Nicu Bocancea & Florăria Iris, Adina Buzatu & Maestrul Gheorghe Zamfir, Daniel Codrescu & Atelierul de mozaic, Irina Dragomir, Anca Fetcu Lupu & Beelive Design, Gheorghe Fikl, Omid Ghannadi & Inside Academy, Simona & Gabriel Gherasim – Gallantique Boutique, Teodor Graur, Laura Hîncu, Hamid Nicola Katrib, Doina Levintza, Carmen Marin, Ana Mohonea & Maria Mohonea – Architectural Christmas, Dhaniel Nora, cu sprijinul Sephora, Adela Pârvu, cu sprijinul PPG România, Obie Platon, Felicia Simion, cu sprijinul Mara Mura, Smiley & HaHaHa Production, Ada Tache & Karim Rashid, cu sprijinul DENT ESTET, Iulia Totoianu, cu sprijinul Libris.ro, elevii Școlii Gimnaziale Step by Step & Dhaniel Nora, UNTOLD. Acestora li s-a alăturat bradul Salvați Copiii, cu sprijinul Ștefaniei Mircea.

Sponsorii ediției 2021 a Festivalului Brazilor de Crăciun

Diamond: BCR, Catena, Deutek

Platinum: ClassIN, Kaufland România, One United Properties, Profi, RBC, Carrefour, Tonica Group, KULTHO

Gold: Agroest, Banca Transilvania, Beautik Haute Parfumerie, Clifford Chance Badea, Loops Production, SKY XS Aircargo, Wienerberger, Garanti BBVA, Pfizer

Silver: BASF, CIT ONE, Concelex, Dexion, Dinamic 92 Distribution, Dräger, Dutchmed, Maresi Foodbroker, MAVIPROD, PEPCO România, Oscar Downstream, VIATRIS România

Mulțumiri speciale: Avincis, BDG, Beautik Haute Parfumerie, Centrul Shakti, DAVINO, Degusteria Francesca, Depozitarul Central, Elena Perseil, eventures, Fudge Professional, FURLA, GETT’S, Hadar Chalet, Hotel Epoque, Hotel IAKI, Malvensky, Obsentum, Purple Flowers, Andreea Raicu, SEPHORA, SKEYNDOR, TOP LINE

Comitetul de Organizare: Florentina Costea, Nicoleta Deliu-Pasol, Omid Ghannadi, Cristian Hordilă, Mihai Morar, Amalia Năstase, Andreea Raicu, Gabriela Alexandrescu

Continue Reading

Antreprenoriat

Proprietatile, utilizarile si alte lucruri de stiut despre uleiul de oregano

Published

on

By

Uleiul esential de oregano este unul dintre cele mai puternice uleiuri esentiale si a fost folosit de oameni de secole pentru a-i tamadui pe cei in nevoie. In acest articol va vom spune cateva din caracteristicile unice, proprietatile benefice, utilizarile, dar si contraindicatiile uleiului esential de oregano.

Ce este oregano?

Oregano este o planta inalta de 30-80 cm, ale carei frunze au o culoare verde inchis si o aroma intepatoare, iar florile au mici panicule roz. Numele acestei plante deriva din grecescul „oros gamos” si inseamna „munte splendid”, referindu-se la frumusetea florilor de oregano care acopereau dealurile Mediteranei.

Cum este obtinut uleiul de oregano?

Uleiul esential de oregano se obtine din varfurile inflorite ale plantei, prin distilare cu abur, si este fluid, putin lipicios, cu o culoare portocalie, chihlimbar sau maro deschis. Mirosul acestui ulei aminteste de cel de cimbru si iarba proaspata. Trebuie sa stiti ca este nevoie de 100 kg de flori pentru a obtine doar 100 ml de ulei de oregano.

Compusii chimici ai uleiului oregano

Principalii compusi chimici ai uleiului esential de oregano sunt: fenoli (carvacrol, timol); monoterpene (pinene) si monoterpenoli (linalool).

Proprietatile benefice ale uleiului de oregano

Uleiul esential de oregano are multe proprietati atat de benefice pentru noi, dar este cunoscut mai ales pentru proprietatile sale antibacteriene. Sa le vedem pe cele mai importante:

1 – Antibiotic puternic

Cercetarile moderne descriu uleiul esential de oregano ca fiind antibioticul viitorului. Nu numai ca este extrem de eficient, dar si nu are rezistenta din partea bacteriilor. Utilizarea lui pentru tratarea infectiilor diferitelor probleme ar putea fi o alternativa valabila, in conditiile in care apare adesea rezistenta bacteriilor la antibioticele clasice, care, de altfel, au o serie de efecte secundare importante (cum ar fi micoza si problemele digestive). S-ar parea ca uleiul esential de oregano nu are acest efect distructiv asupra florei intestinale, ci ajuta la mentinerea sanatatii acesteia. Prin urmare, nu exista un alt ulei antibacterian atat de puternic. Uleiul esential de oregano este perfect pentru combaterea bolilor infectioase rezistente la medicamente, precum cele contractate in spital. De asemenea, este folosit cu succes pentru tratarea afectiunilor respiratorii, intestinale, urinare, genitale etc.

2 – Actiune antivirala

Acest ulei de oregano este foarte eficient impotriva unui numar de virusi, precum herpesul, zona zoster, gripa, mononucleoza etc.

3 – Actiune imunostimulanta

Uleiul esential de oregano nu este eficient doar in eliminarea agentilor patogeni, ci si in stimularea si intarirea sistemului imunitar.

4 – Actiune antifungica

Uleiul esential de oregano este folosit cu succes pentru a trata diferite tipuri de micoza (Candida).

5- Digestie mai usoara

Stimuleaza sistemul digestiv, ajuta la eliminarea gazelor si la redobandirea unui abdomen plat.

6 – Actiune tonica

Uleiul esential de oregano este recunoscut ca un tonic general si un excelent stimulent fizic si mental.

7 – Actiune antioxidanta

S-a dovedit ca oregano contine de cel putin 3 ori mai multi antioxidanti decat alte ierburi, precum maghiranul, cimbrul sau sunatoarea. Uleiul esential de oregano lupta eficient impotriva radicalilor liberi, previne deteriorarea acestora, iar datorita acestui fapt poate fi util in prevenirea diferitelor boli, precum cancerul sau bolile cardiovasculare.

8 – Ajuta la reglarea nivelului de colesterol

Unele studii au aratat ca datorita componentelor sale de carvacrol si timol, uleiul esential de oregano poate ajuta la scaderea nivelului de colesterol LDL „rau”.

9 – Ajuta la reglarea nivelului de glucoza

Mai multe cercetari recente au aratat ca uleiul esential de oregano poate ajuta la mentinerea nivelului de glucoza din sange, la imbunatatirea rezistentei la insulina, la facilitarea metabolismului grasimilor si a carbohidratilor si la regenerarea tesutului hepatic si a rinichilor afectati. Datorita tuturor acestor proprietati, acest ulei ar putea fi util ca adjuvant in tratamentul diabetului de tip 1 si tip 2.

10 – Actiune antiinflamatorie

Datorita prezentei carvacrolului, uleiul esential de oregano poate fi util in starile inflamatorii. Efectul pare sa fie sporit prin adaugarea de ulei esential de cimbru.

11 – Actiune anticancerigena

Unele cercetari au aratat ca carvacrolul inhiba cresterea celulelor canceroase si din acest motiv se crede ca uleiul esential de oregano poate fi util in prevenirea si combaterea cancerelor pulmonare, hepatice si de san.

12 – Echilibrare hormonala

Unele cercetari au aratat ca uleiul esential de oregano poate ajuta la restabilirea nivelurilor normale de progesteron si poate fi util in tratamentul simptomelor ovarului polichistic si al sindromului premenstrual.

Datorita tuturor acestor proprietati benefice, uleiul esential de oregano poate fi folosit cu succes pentru a trata urmatoarele simptome si afectiuni: tuse, astm, reactii alergice, bronsita, crampe menstruale, artrita, dureri musculare, infectii urinare, diabet, sindromul ovarului polichistic, depresie, durere de cap, acnee, psoriazis, chelie, paduchi, boli ale gurii, rani, varice etc.

Cum utilizam uleiul de oregano?

Utilizare topica

Uleiul esential de oregano trebuie folosit intotdeauna diluat, deoarece poate fi agresiv asupra pielii si poate provoca mancarimi, arsuri si roseata. Cele mai des folosite uleiuri vegetale in combinatie cu acesta, in functie de afectiunea de tratat, sunt uleiul de cocos fractionat, uleiul de migdale dulci, uleiul de arnica etc.

Masat pe piele (diluat) sau adaugat la produsele noastre cosmetice (creme, lotiuni, sampoane si altele), uleiul esential de oregano poate fi util in combaterea acneei, punctelor negre, psoriazisului, muscaturilor de insecte, mancarimii, durerilor musculare etc. Cateva picaturi adaugate in baia fierbinte pot ajuta la relaxarea muschilor obositi. Masat (intotdeauna diluat) pe scalp, acest ulei poate ajuta la eliminarea paduchilor, la calmarea inflamatiei cauzate de psoriazis si la stimularea cresterii parului.

Uz intern

Utilizarea interna a uleiului esential de oregano este recomandata in caz de infectii intestinale si urinare, probleme digestive, si pentru intarirea sistemului imunitar. In acest caz, uleiul esential de oregano trebuie luat in timpul meselor, impreuna cu cateva picaturi de ulei de masline extravirgin sau ulei de in, pentru a reduce riscul de iritare a mucoasei gastrice.

Difuzor si fumigatii

Adaugat in difuzor (3-4 picaturi), uleiul esential de oregano ajuta la purificarea aerului si la pastrarea sanatatii sistemului respirator. In fumigatii, insa, este util si pentru tratarea racelilor (tuse, bronsita).

Ingrijirea casei

Uleiul esential de oregano este un ingredient excelent in produsele dezinfectante. Doar adaugati 10 picaturi la jumatate de litru de apa pentru a pregati un spray pe care sa il folositi pentru curatarea suprafetelor casei.

Avertizari si contraindicatii

Acesta este un ulei care trebuie folosit cu mare grija si intotdeauna diluat. Desi este un ulei extraordinar de eficient, nu este lipsit de toxicitate. Din acest motiv nu este recomandat copiilor sub 8 ani, femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

In concluzie

Uleiul esential de oregano este un ulei care ar trebui sa faca parte din trusa noastra de baza, deoarece poate fi util pe tot parcursul anului.

Continue Reading

Evenimente

Sănătate mintală și provocările după pandemie,la Mastering the Music Business VI

Published

on

Cea de-a șasea ediție a conferinței Mastering the Music Business, primul și cel mai mare eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală, va avea loc în perioada 31 august – 2 septembrie 2021.

Într-un format hibrid (cu prezență fizică sau online), peste 100 de speakeri români și internaționali din industria muzicală, din peste 20 de țări, vor aborda teme de interes pentru actorii din industria muzicală. Printre aceștia se numără Steve Vai, celebrul chitarist american și multiplu laureat Grammy, dar și Jordan Rudess, multi-instrumentist al trupei americane de progressive metal Dream Theater.

Workshopuri și paneluri

Cele mai așteptate workshopuri și paneluri, susținute de specialiști cunoscuți din industrie, sunt cele despre cum să faci față provocărilor apărute după pandemie și cum s-au adaptat artiștii,  dar, mai ales, cum să rămâi sănătos mintal după o perioadă foarte grea pentru toți cei din domeniu. În cadrul dezbaterilor, accentul se pune pe soluții și idei creative, care să fie cât mai utile și aplicate. Printre temele acestei ediții se numără și „tineri antreprenori”, „femeile în industria muzicală”, „viitorul muzicii live” sau „muzica din filme”.

Sănătate mintală și provocările după pandemie – Echilibrul psihic e unul dintre cele mai importante lucruri, indiferent de domeniul de activitate. În ultima vreme, pandemia a înclinat și mai mult balanța și a produs dezechilibre în rândul multor persoane, mai ales artiști. Se va vorbi despre sănătate mintală în rândul artiștilor și profesioniștilor din music business. Despre anxietăți, presiunea succesului, ritmul alert de muncă, obiceiuri nesănătoase (mâncat pe fugă, lipsa somnului), cum negociezi cu succesul care uneori vine peste noapte etc. În același timp, subiectele sunt abordate și la nivel de industrie: cum ne revenim după ultimul an jumătate,  cum arată industria acum, ce s-a schimbat în bine, ce s-a schimbat în rău, ce am învățat?

Tineri antreprenori din industria muzicală – Într-un secol dominat de tehnologie și social media, e mult mai ușor să devii antreprenor și să te faci cunoscut. Există instrumente gratuite, puse la dispoziția tuturor, care pot scoate un artist din anonimat. Panelul pune în lumină tinerii artiști care au idei antreprenoriale istețe și de succes. Dar cum vin ideile, cum găsesc timp să se ocupe de business și cum afectează asta timpul dedicat artei lor? Cum se păstrează creativitatea printre formulare, contracte și alte provocări ce trebuie manageriate din rolul de antreprenor?

Viitorul muzicii live – Artiștii iubesc concertele, întâlnirea cu fanii, atmosfera de pe scenă – sunt lucruri ce le-au lipsit cu desăvârșire în ultimul timp. Dar publicul ce-și dorește? Alege să facă un efort pentru a-și vedea artistul preferat, să-și facă timp pentru un concert sau festival, să plătească bani pe bilet, poate chiar transport sau cazare? Sau preferă confortul casei, al căștilor sau a difuzoarelor de cea mai bună calitate, unde pot da „play” gratuit melodiilor preferate, în orice moment al zilei?  Toate acestea sunt întrebări pe care Dan Fințescu le va aduce în fața profesioniștilor, în cadrul panelului pe care-l moderează.

Anca Lupeș, fondatoarea conferinței MMB declară că „suntem obișnuiți să vorbim din cărți și să dăm lecții primite de la alții, dar Mastering the Music Business e locul în care ne bazăm pe experiența noastră. Cu atâția profesioniști în jur, veniți din toate colțurile lumii, din culturi și medii diferite, fiecare cu o poveste unică, nu ai cum să nu fii ochi și urechi și să înveți de la cei mai buni. Mai mult, panelurile și workshopurile din cadrul conferinței încurajează dezbaterile și întrebările incomode, pe care poate că ți-e mai greu să le adresezi într-un alt context.”

Biletele pentru conferință s-au pus în vânzare pe https://ove.ro/mastering-the-music-business-2021 și pe https://www.iabilet.ro/bilete-mastering-the-music-business-2021-44259/

Biletele cumpărate pentru ediția din 2020 vor garanta accesul la #MMB2021 și rămân valabile pentru noile date.

_____________________________________________________________________________

Despre MMB

Conferința Mastering the Music Business este primul și cel mai mare eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală. Evenimentul se adresează artiștilor,  managerilor, agentiilor de booking, agențiilor de PR muzical și celorlalți reprezentanți ai industriei – tour manageri, avocați, promoteri, reprezentați ai label-urilor majore și independente. În cele cinci ediții de până acum au participat peste 200 de speakeri din România, Europa și Statele Unite ale Americii.  Conferința MMB a fost înființată în anul 2016 și este organizată de Asociația RAW Music.

Mastering the Music Businesseste susținut de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), proiect co-finanțat prin programul Europa Creativă. Cea de-a șasea ediție este sponsorizată de Merlin, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Continue Reading

Subscribe to our newsletter!

MEDIA NEWS

Stiri3 ore ago

Xiaomi lansează seria Redmi Note 11 la nivel global

Stiri3 ore ago

Xiaomi introduce MIUI 13 pe dispozitive la nivel global, îmbunătățind astfel experiența de utilizare, eficiența și personalizarea

ADVERTORIALEo zi ago

Am întrebat 100 de părinți ce activități au ales pentru copiii lor în pandemie

Muzica5 zile ago

Mr. VIK și J. Yolo au lansat „Subelo”, o colaborare foarte specială! Care este povestea prieteniei dintre cei doi artiști?

Culinar6 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Frumusete6 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

Seriale6 zile ago

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Frumusete6 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

Life Styleo săptămână ago

Cum poate ajuta acupunctura cu problemele sinusurilor?

UTILEo săptămână ago

Intră pe Anuntul.ro si descoperă cele mai noi oferte pentru imobiliare, locuri de muncă, vânzări auto și multe altele!

Antreprenoriato săptămână ago

Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022

UTILEo săptămână ago

Servicii de închirieri auto București fără garanție la doar un click distanță!

UTILEo săptămână ago

Admiral Casino – un univers pentru pasionatii de jocuri online

Ce-lucruri-nu-ar-trebui-conectezi
UTILEo săptămână ago

Ce lucruri nu ar trebui să conectezi niciodată la un prelungitor?

UTILEo săptămână ago

Vă gândiți să reamenajați prin casă? Vă puteți baza pe Aosom!

Muzica2 săptămâni ago

Jenni a lansat videoclipul piesei „Caramela”! Cum a atras artista privirile la filmarea videoclipului

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

UTILE2 săptămâni ago

DABSTORE.ro raportează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,4 milioane de euro

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

Naturiste4 săptămâni ago

Răsfăț complet cu cocos

Culinar6 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Relatii&Sex4 săptămâni ago

Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită?

Naturiste4 săptămâni ago

Nu trebuie sa fii un „masterchef” ca sa poti consuma alimente minune

Frumusete6 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

UTILE2 săptămâni ago

Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în provocarea anului, SURVIVOR!

UTILE3 săptămâni ago

Alcool la volan în 2022. Pedeapsa în funcție de alcoolemie

UTILE3 săptămâni ago

Ce fond de ten să alegi pentru un ten gras cu un cod reducere notino?

UTILE3 săptămâni ago

3 aspecte de urmarit in achizitia unor tablouri pe panza canvas

Frumusete6 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

UTILE4 săptămâni ago

Scapa de monotonia in cuplu

UTILE4 săptămâni ago

Betano ştiri: Benfica Lisabona şi Betano au pus bazele unui parteneriat puternic şi inovativ

UTILE3 săptămâni ago

Gets bet ştiri: bonus de bun venit şi promoţii atractive

UTILE4 săptămâni ago

Cum să îți întreții corespunzător echipamentul pentru vânătoare?

UTILE4 săptămâni ago

Trageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 – la cumpana dintre ani pe Romania Tv

UTILE3 săptămâni ago

Mituri, beneficii si efecte secundare ale masturbarii

UTILE4 săptămâni ago

5 categorii de produse care nu trebuie să lipsească din birou

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

Muzicao lună ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

Muzicao lună ago

M.Z.I lanseaza „Losing Control”. Energie dusa la extrem, la final de an

Premieră TVo lună ago

Imperiul Leilor își deschide porțile cu o nouă formulă de învestitori!

ADVERTORIALEo lună ago

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Muzicao lună ago

Holy Molly lansează noul single – Bang Bang

Emisiuni2 luni ago

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor

Muzica2 luni ago

Regizor roman, videoclip cu o legendă a hip-hop-ului din S.U.A.

Muzica2 luni ago

Amedeo lansează prima piesă din Living Room Sessions. „ Ard Tot”, melodia care a cucerit instant publicul, în versiunea acustică

Muzica2 luni ago

Trupa Grimus lansează un nou cântec – „Excepție” – featuring Ana Coman. Vezi videoclipul în premieră

Eurovision2 luni ago

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022

Emisiuni2 luni ago

6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România

Muzica2 luni ago

Ionut Voicu lanseaza impreuna cu Dj Lucian&Geo varianta de festival a celebrului hit „Lasa-ma sa beau”

Interviu2 luni ago

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedete2 luni ago

Mads Langer dedică piesa „Lightning” tuturor formelor de dragoste dintre oameni

Muzica2 luni ago

Alina Eremia lansează videoclipul piesei – „Pune-mă la loc”

Emisiuni2 luni ago

După mai bine de 30 de ani, muzica a revenit în viaţa ei. Întreaga poveste la „Vedeta populară”

Emisiuni2 luni ago

Toate măștile jos! Finala Masked Singer România e astăzi, la PRO TV

Reality Show2 luni ago

AUDIENȚE TV Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie

Muzica2 luni ago

The Motans lansează videoclipul piesei „În Golul Tău” – povestea misterioasă a unei iubiri sincere

Muzica2 luni ago

Colaborare inedită înainte de Crăciun: André și Iuliana Beregoi lansează „Moșule, ce tânăr ești”

Trending