Connect with us

Companii

Un azil batrani nu trebuie sa fie sumbru – iata cum rezolva Vitalitas aceasta problema!

Published

on

Nimeni nu ar vrea sa-si trimita parintii intr-un azil batrani – acest lucru este clar. Totusi, nici parintii tai nu ar dori sa renunti la locul de munca sau la educatia copiilor tai, de exemplu, pentru a avea grija de ei, nu?

Pe scurt, exista situatii comune care pot duce la un astfel de lucru. In acelasi timp, trebuie sa intelegi ca un azil nu este neaparat un lucru rau, un loc sumbru, sau un loc in care tristetea este predominanta. Exista institutii care schimba aceste aspecte si care fac dintr-un simplu azil un centru de longevitate activa, de ingrijire si de recuperare de vis!

Relaxarea si intretinerea sunt un aspect important!

Lasand la o parte serviciile de calitate superioara si aspectul modern al institutiei in sine, Vitalitas este un azil batrani care pune pret si pe modurile prin care seniorii se pot relaxa. Astfel, plictiseala nu exista, iar sanatatea mentala a fiecarui rezident este imbunatatita pe zi ce trece.

Advertisement

Centrul de longevitate pune la dispozitie celor dragi tie acces la padure si 20 de mii de metri patrati de spatiu verde, jocuri de societate, cafenea, bar, restaurant cu bucatarie proprie, piscina interioara, club de lectura, ergoterapie si artterapie, precum si la activitati de gradinarit.

Din start, aceasta institutie se separa de toate celelalte prin multitudinea tipurilor de activitati pe care le ofera seniorilor.

Un centru construit de la zero!

Cand te gandesti la un azil batrani, ai in minte o cladire reabilitata, care nu arata deloc placut si care nu prezinta spatii verzi sau nici chiar o curte. Cam aceasta este imaginea pe care majoritatea institutiilor de acest tip o abordeaza – nu si Vitalitas, din fericire!

Proiectul Vitalitas este un proiect creat din respect pentru seniori. Astfel, cladirea care este pusa la dispozitia acestora este una moderna, construita de la zero pentru scopul de a acomoda seniori conform celor mai inalte standarde din industrie. Nu exista probleme nedescoperite sau riscuri – deci poti sta fara grija!

Advertisement

Ideal pentru toate tipurile de seniori!

La momentul deschiderii, care va avea loc in acest an, centrul Vitalitas va fi complet echipat pentru a putea avea grija corespunzator de seniori independenti, seniori dependenti, seniori cu afectiuni de memorie si seniori care au nevoie de recuperare.

Astfel, mai toate tipurile de parinti, bunici si strabunici vor putea fi incluse in comunitatea pe care acest centru o va crea. Pentru ca da – Vitalitas doreste punerea la punct a unei adevarate comunitati si nu a unui simplu azil de batrani.

azil batrani

Care este diferenta dintre comunitate si azil?

Ei bine, oricat de multa grija li se ofera seniorilor, acestia nu vor uita niciodata ca sunt oameni si ca au nevoie sa fie integrati intr-o comunitate – in special pentru a garanta imbunatatirea sanatatii lor psihice.

Tocmai de aceea, centrul de longevitate activa Vitalitas imprumuta concepte din afara, dupa cum s-ar spune, si doreste efectiv crearea unei comunitati din seniorii care vor face din aceasta institutie o a doua lor casa.

Advertisement

Un azil batrani este un simplu centru de ingrijire si recuperare, fara prea multe facilitati si beneficii. O comunitate, in schimb, iti garanteaza faptul ca cei dragi tie isi vor petrece varsta inaintata intr-un mediu calduros si placut.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum Vitalitas schimba parerile preconcepute despre un azil, programeaza acum o vizita la centrul lor modern – vizita care te va lasa fara cuvinte!

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending