Connect with us

UTILE

Un cadou deosebit: icoane lucrate din argint

Published

on

În primăvară aceasta, cadourile prind forma obiectelor din cristal și argint. Așadar, discuția de astăzi se va focaliza pe calitate, produse in care merita sa investești si idei de cadou deosebite.

Un magazin ce vă va surprinde cu numeroasele sale produse din cristal Bohemia și argint este Class Gifts. Class Gifts va ofera cele mai calitative produse lucrate din faimosul cristal de Bohemia si multe alte obiecte confecționate cu măiestrie.

Ce cumpărăm primăvara aceasta de la Class Gifts?

            Class Gifts este un magazin online care vind produse din cristal bohemia și argint. Cristalul nu este unul oarecare, ci faimosul cristal de Bohemia! De ce acest cristal este special? Mulțumită a câtorva aspecte interesante:

  • Calitatea lui este dată de cât de mult strălucește;
  • Lucrătura fantastică este un punct forte al acestui cristal;
  • Lucrarea cristalului este una dintre cele mai vechi practici din Cehia de astăzi.

Așadar, cristalul de Bohemia nu este un simplu cristal, ci unul cu o îndelungată istorie. Pe lângă vechimea sa, care a supraviețuit remarcabil, amintim și de strălucirea lui. Pentru a ne da seama dacă un produs este lucrat din cristal de Bohemia, trebuie doar să vedem cât de mult strălucește!

Magazinul Class Gifts are în coșul de ouă câteva idei de cadouri pe care nu trebuie să le refuzați. Rămâneți alături să vedem care sunt acestea!

Produse din ceramică grecească, lucrate manual

Advertisement

            Primul lucru din coșul de ouă al iepurașului este ceramica grecească. Încă din timpuri vechi, grecii erau maieștri în a lucra obiecte din ceramică. Acum, Class Gifts aduce în fața dumneavoastră o serie de produse lucrate manual din ceramică grecească cu foiță de aur.

            Câteva dintre produsele din această categorie sunt caseta de bijuterii, setul de cafea sau platoul decorativ. Fiecare dintre aceste produse poate fi un cadou ideal pentru cineva drag, fiind dăruit de Paște, de ziua de naștere sau de Crăciun.

Vaze din cristal de Bohemia

            Cum sărbătoarea întoarcerii la viața, in natura este primăvară, atunci este și momentul în care florile înfloresc. Pe lângă un simplu buchet de flori, de ce nu ați dărui cuiva și o vază din cristal? Class Gifts pune la dispoziția clienților numeroase vaze din cristal de Bohemia, de diferite mărimi și forme.

            Printre cele mai căutate modele de vaze din cristal sunt modelul Lisboa sau modelul Phoenix. Dăruiți vaze cristal Bohemia femeilor dragi din viața dumneavoastră. Sau sugerați-i partenerului să vă ofere el un astfel de cadou. Dacă nu sunteți încântată de idee, orientați-vă către icoane de argint sau pahare cristal.

Advertisement

Seturi de cafea sau de ceai

            Următorul cadou de pe lista iepurașului este un set de cafea sau de ceai. Diminețile multora dintre noi începe cu o cană caldă de ceai sau de cafea. Se spune că mulți nu funcționează pe durata zilei fără să fi consumat o cană de cafea.

            Class Gifts are mai multe produse care se încadrează în această categorie. În primul rând, se poate opta pentru un set de cafea/ceai din ceramică grecească, cu foiță de aur de 24K. În al doilea rând, setul de cafea de argint de la Chinelli vă așteaptă pe rafturile magazinului online!

Rame foto de argint sau din cristal

            Un ultim obiect din coșulețul de ouă al iepurașului este o ramă foto argint sau una din cristal. În zilele de astăzi, multă lume încă developează fotografii pentru a le avea aproape de ei. De ce nu să dăruiți acestor persoane rame foto?

Advertisement

            La magazinul Class Gifts veți găsi numeroase rame foto argint, dar și din cristal de Bohemia. În acest fel, puteți alege mai multe rame, dar să achiziționați câteva și pentru dumneavoastră. În caz contrat, optați pentru o ramă din cristal, un nou produs apărut pe rafturile Class Gifts!

Class Gifts este magazinul ideal de cadouri

            Magazinul Class Gifts mai are încă multe alte produse pregătite pentru clienții săi. Alte produse care merită atenția dumneavoastră sunt:

  • Pahare cristal Bohemia (apă, vin, șampanie, cognac, whisky);
  • Icoane din argint cu Maica Domnului și alți sfinți;
  • Decorațiuni din argint;
  • Carafe, sticle, decantoare pentru băuturi;
  • Încălzitoare de cognac din argint.

Magazinul Class Gifts face goana după cadouri să fie mult mai ușoară, datorită amplasării acestuia în spațiul virtual. Acum puteți vizualiza toate produsele fără să vă deplasați nicăieri. Am menționat și că livrarea se face a doua zi, dacă comandați înainte de ora 14?

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending