Connect with us

Muzica

VIDEO Vă mai amintiți de micuța dansatoare Petruța, sora celebrului Babi Minune?

Published

on

VIDEO. Vă mai amintiți de micuța dansatoare Petruța, sora celebrului Babi Minune? Acum este o bombă sexy și face furori pe YouTube

Petruța Dobre are doar 21 de ani, dar e una dintre revelațiile momentului în muzica de petrecere din România! Videoclipurile sale acumulează pe Youtube milioane de vizualizări! De altfel, ultima piesă, „Te sărut cu inima”, în colaborare cu Alex Mica, a avut, în doar două săptămâni, aproape două milioane de vizualizări!

Petruța este sora mai mică a celebrului cântăreț de muzică de petrecere, Babi Minune. De când era era doar un novice în lumea artistică, manelistul o lua pe Petruța să danseze pe melodiile lui. Toată lumea o ştie pe micuţa Petruţa, cea care era îmbrăcată într-o fustă tradiţională ţigănească şi cu o cămașă cu vedere la buric. Fetița, deși candidă, avea multă adrenalină pe ringul de dans!

Acum, sora cea mică a lui Babi Minune a crescut şi s-a transformat total. Are 21 de ani şi a devenit o sexy domnișoară! Chiar dacă nu mai este dansatoarea fratelui ei, Petruţa a vrut să se lanseze şi ea în lumea muzicii şi a reuşit. Face, acum, furori pe Youtube! Lesne de înțeles că a renunțat la rolul de dansatoare și s-a lansat în muzică de doi ani. A lansat piesa ”Ba la mine, ba la ea”, care a strâns în doar două luni de la lansare aproape 15 milioane de vizualizari pe Youtube, aceasta fiind melodia care i-a adus succesul. Au urmat piese precum „100 de calendare” (7,4 milioane de vizualizari), „Bună dimineața iubi” (5 milioane de vizualizări) sau „Spui nu, nu” (4 milioane de vizualizări).

Advertisement

Cea mai recentă piesă scoasă, „Te sărut cu inima”, în colaborare cu Alex Mica, a acumulat două milioane de vizualizări pe Youtube, în doar două săptămâni de la lansare. Fanii sunt surprinși când află că este sora lui Babi Minune și o felicită pentru succesul său. Și cum cariera ei se află în plină ascensiune, tânăra artistă pregătește o colaborare de senzație și cu What’s UP. Petruța a semnat cu Florin Nek, cel mai tare producător din muzica de petrecere din România. El a compus peste 2000 de piese pentru toți marii artiști ai genului din România și din Bulgaria. Printre ei se numără Florin Salam, Nicolae Guță, Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău. El este proprietarul casei de discuri Nek Music, cea mai mare și cea mai populară casă de discuri specializată exclusiv pe manele.

”Sunt fericită de succesul pe care îl am și sunt conștientă că mai am mult de muncă până voi ajunge acolo unde îmi doresc și unde îmi este locul. Muzica este viața mea și nu m-aș vedea făcând altceva. Sunt fericită de tot ce mi se întâmplă în carieră și totul se întâmplă datorită producatorului meu, Florin Nek.

Piesa „Te sărut cu inima” este specială pentru mine și mă bucur că Alex Mica a acceptat să colaborăm, este un artist extrem de talentat, cu o voce specială. Urmează multe surprize muzicale din partea mea, printre care și o colaborare cu What’s UP, un alt artist pe care îl apreciez foarte mult. Sunt binecuvântată de Dumnezeu pentru tot ce mi se întâmplă în carieră. Sunt extrem de fericită și recunoscătoare tuturor oamenilor care au crezut și cred în talentul meu! Vă mulțumesc pentru tot! Le mulțumesc și admiratorilor mei pentru toată susținerea lor și le promit doar piese frumoase!”, a declarat Petruța.

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending