Connect with us

A-Z NEWS

Vrei sa afli cum e tratamentul cu implant dentar? Asculta-i pe cei care deja au beneficiat de el!

Published

on

Existenta unui spatiu gol in cavitatea bucala poate sa dea nastere unui numar nesfarsit de probleme. Afecteaza in egala masura starea de sanatate, increderea in sine si viata sociala, astfel incat e imperios sa te prezinti la o clinica stomatologica imediat dupa ce ti-ai pierdut un dinte.

Vei observa ca toti medicii de specialitate iti vor recomanda acelasi tratament revolutionar: inserarea unui implant dentar de la Dental Premier. Solutia se dovedeste superioara oricaror altor variante, precum aceea mai veche, care consta in folosirea unei proteze mobile.

Intr-adevar, din punctul de vedere al starii de sanatate, un implant dentar elimina riscul de aparitie a unor fenomene nedorite, precum tasarea oaselor maxilar si mandibular sau migratia dintilor invecinati cu cel pierdut. De asemenea, interventia reduce considerabil si riscul de aparitie a cariilor dentare si a bolii parodontale, adica a celor mai frecvent intalnite afectiuni stomatologice pe plan mondial. In plus, mestecarea alimentelor reincepe sa se desfasoare corespunzator, ceea ce contribuie la normalizarea procesului de digestie si la o mai buna functionare a organelor interne.

Pe plan estetic, pacientii care au beneficiat de inserarea unui implant dentar scapa de grija de a nu lasa cumva o impresie neplacuta atunci cand vorbesc sau zambesc in public. Ei pot din nou sa socializeze, cu deplina incredere in sine, mai ales ca inclusiv dictia si forma fetei sunt influentate in mod pozitiv. Ei apreciaza din plin si faptul ca se pot bucura din nou de mancarurile preferate acasa, la restaurant sau in vizita la prieteni, fara a mai trebui sa evite felurile prea crocante, prea lipicioase sau fierbinti.

Advertisement

Dincolo de aceste informatii pe care ti le poate comunica orice medic stomatolog, este util sa asculti parerea pacientilor care deja au avut parte de inserare. Ei vorbesc atat despre modul in care a decurs operatia, cat si despre efectele acesteia.

Marturii ale pacientilor care au beneficiat de tratament

Domnul Martinut, revenit in tara din Austria special pentru a urma procedura de inserare a unui implant dentar, s-a declarat extrem de multumit: „Sunt foarte surprins ca a mers asa de repede. Nu ma asteptam sa nu simt nimic. Nicio problema! Doar la inceput niste emotii, pentru ca nu mai trecusem prin nicio operatie pana acum. Nu am dureri, nu sunt umflat! Totul a decurs asa cum am vrut eu! Si va mai spun ca o sa-mi fac si dintii de jos peste cateva luni!“.

La o saptamana dupa operatie, o alta pacienta, doamna Neagu, isi descrie experienta in termeni superlativi: „Cu noua dantura ma simt foarte bine! Am deja o saptamana si ma simt excelent! Nu am cuvinte! La prima operatie mi-a fost putin teama, dar am vazut cum a decurs. A fost foarte bine, iar la a doua nu am mai avut nici un fel de emotie“.

Domnul Ilie Marian Hutanu sintetizeaza experienta in termenii urmatori: „Se spune ca oamenii sunt mai frumosi cand zambesc si ca zambetul iti da increderea in sine. De astazi voi zambi mai mult si voi avea mai multa incredere in mine!“.

Advertisement

Medicii si pacientii sunt total de acord: tratamentul cu implant dentar reprezinta cea mai buna solutie, pentru toti cei care si-au pierdut dintii!

top-shop.ro%20
Trending