Connect with us

Televiziune

Vulturii au reușit să câștige Jocul de Imunitate! Astăzi, un Tigru va părăsi competiția

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă săptămână se apropie de sfârșit în cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Cei nouă concurenți aflați în competiție luptă, zi de zi, în probe tot mai grele și pentru motivații mai mari.

Gândul că drumul spre finală este tot mai scurt îi face să dea tot ce au mai bun și să-și dorească să nu plece acasă, în această fază a jocului. Fix cu acest gând au pornit, aseară, în lupta pentru Imunitate!

Rămași doar patru în echipă, Elena, Marian, Blaze și Delea au luptat mai puternic ca niciodată și au reușit să conducă de la un capăt la altul. Vulturii s-au impus cu scorul de 10 la 5 și au reușit să treacă peste această săptămână în formulă completă. De celalată parte, Tigrii s-au văzut nevoiți să accepte o înfrângere dureroasă și să se îndrepte spre Consiliul de Nominalizare.

După o săptămână de pauză, Tigrii au revenit în sala de Consiliu și au avut parte de una dintre cele mai sincere și, totodată, dure discuții de până acum. La decizia de grup, TJ Miles a fost votat ca fiind cel care merită să ajungă la hotărârea celor de acasă. Acestuia i s-a adăugat Alex Nedelcu, propus de Ionuț Popa, unul dintre camarazii lui de la bun început.

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 23:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.5 puncte de rating și 23.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 14.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:48, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV!

Din cei cinci Tigri, unul va pleca acasă! Să fie Alex Nedelcu sau TJ Miles? Vom afla în această seară! Tot atunci, unul dintre cele două triburi va avea parte de o super recompensă de Comunicare cu cei de acasă.  

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, pe VOYO, imediat ce se va încheia emisiunea pe TV! De această dată, Doru Răduță, cel care a părăsit competiția săptămâna trecută, vine pentru a comenta cele mai noi evenimente.  

Advertisement

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți urmări Jocul de Comunicare, dar și Consiliul de Eliminare!  

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending