Connect with us

Muzica

Yuka lansează în cadrul The Session piesa „Soare Nebun”


Tânăra artistă Yuka revine cu o nouă lansare în 2021. Piesa „Soare Nebun” este următoarea surpriză din cadrul The Session by Global Records.

Melodia este despre sentimentele puternice ale iubirii, unde orice obstacol este depășit prin puterea celor doi. 

Yuka a declarat despre noua sa lansare: „Când îl vezi simți că te topești, când nu e lângă tine îți îngheață sufletul de dor și ai vrea atât de mult sa fie aici, să îi auzi vocea, să te încălzească. Îți dorești sa fiți secunda cu secunda nedespărțiți, iar atunci când va vedeți, timpul nu pare să țină cu tine și zboară atât de repede.

Niciun pericol nu vă sperie, riscurile par un joc atât de atrăgător! Îndrăgostiți, simțiți cum gravitați unul în jurul celuilalt, în centrul universului, sunteți doar voi doi, soarele și luna… Ce nebunie! Este o lume fascinanta, plina de fluturași care colorează o poveste pură pe care îmi place atât de mult să o cânt!”

Versurile au fost compuse de către Thea Minculescu, muzica de Thea Minculescu și Quick,  iar de producția piesei s-a ocupat Quick.  Videoclipul este regizat de Kobzzon si produs de Loops Production.

Yuka are doar 16 ani și cântă de când își amintește. Muzica este o constantă în viața ei, urcând pentru prima dată pe scenă la doar cinci ani.

Chiar un an mai târziu a câștigat concursul „Mamaia Copiilor” pentru ca la șapte ani să lanseze primul său album solo din carieră. A fost concurentă la „Next Star” și a continuat să compună si să scrie muzică chiar și după ce a absolvit școala de muzică. Cântă la pian, chitară și ukulele și este într-o permanentă căutare de muzică nouă care să o inspire. În luna mai a lansat „Aripi de nisip” care s-a bucurat de un loc în Top 200 Shazam Romania, New Music Daily și Breaking Pop pe Apple Music Playlists. 

Proiectul „The Session” din 2021 continuă povestea începută în 2019 de Alina Eremia, AMI, Cezar Guna, Killa Fonic, Mark Stam, Minelli, RICO si Roxen.

Anul trecut au fost 10 videoclipuri minimaliste, cu o tematică geometrică, unde artiștii s-au lăsat purtați de povestea comună și au transmis oamenilor emoții cum au știut mai bine. Anul acesta toate videoclipurile au o personalitate unică, potrivită fiecărui artist în parte.

top-shop.ro%20

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Muzica

Când două generații își unesc creativitatea, se lasă cu trap pe ritmuri balcanice! Boby și coZma tocmai au lansat piesa „Buzele”!


coZma, la doar 15 ani a făcut vara și mai fierbinte decât era, cu o piesă inedită în colaborare cu Boby. De mic copil, acesta cânta prin casă, iar peste câțiva ani, părinții s-au decis că are tot ce este nevoie pentru a ajunge unul dintre cei mai mari artiști. Susținut de părinții săi, împreună cu profesoara de canto și de întreaga echipă Balkanika Records, acesta a lansat prima lui piesă asupra căreia Boby și-a pus amprenta, cu ritmul balcanic de neconfundat.

„Compunerea versurilor a fost foarte ușoară și rapidă, iar apoi prin colaborarea cu Marius China, care este unul dintre cei mai buni manageri, am tras piesa în studio cu Ralflo, care are un simț al umorului deosebit și cu care m-am împrietenit foarte bine” spune coZma. Filmarea videoclipului a fost adevărata provocare pentru artist, deoarece este prima dată când apare în fața camerei, dar, împrietenindu-se cu băieții de la filmări în frunte cu Claudiu Stan, a reușit să își piardă emoțiile și să ducă totul la bun sfârșit ca un adevărat profesionist.

Boby și-a găsit inspirația pentru această piesă de la primul pas făcut în studioul lui Ralflo, fiind invitat de către cei doi artiști care lucrau deja la această piesă, să înregistreze refrenul. După ce a compus linia melodică și textul refrenului, totul a decurs foarte natural și ușor, descriind colaborarea cu coZma ca fiind una foarte frumoasă, deoarece acesta spune despre coZma că este un copil foarte talentat care promite mult. „Mie îmi place să fiu un deschizător de drumuri, ca să zic așa, pentru generația aceasta nouă. Îmi doream de foarte mult timp să îmbin ritmurile balcanice cu puțin trap, pentru că mi s-a părut mereu o idee foarte interesantă, iar acum, datorită colaborării cu coZma s-a întâmplat asta, așa că sper să fie de bun augur” spune Boby.

Legătura artiștilor este una deosebită, Boby având numai cuvinte de laudă despre coZma, părându-i-se fabulos faptul că acesta își scrie singur textele și liniile melodice și descriindu-l ca fiind un artist foarte talentat cu care îi face plăcere să lucreze și cu care își dorește să colaboreze și pe viitor.

Pe viitor, coZma intenționează să lanseze foarte multe surprize muzicale, având deja scrise mai multe piese. Acestea își dorește să ajungă un nume cunoscut în muzică și își dorește să colaboreze cu cei mai mari artiști din România și după hitul cu care acesta își începe cariera, putem spune că nimic nu îi va sta în cale.

Boby, transmite ascultătorilor săi multe mulțumiri pentru susținerea de care au dat și dau dovadă în continuare, pentru că datorită lor este plăcută muzica lui și datorită lor poate face asta în continuare. „Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc din suflet pentru tot!”

Piesa a fost produsă în studiourile Balkanika Records.

top-shop.ro%20

Continue Reading

Muzica

Luis Gabriel a lansat videolipul piesei „Vreau să rămâi”, inspirată de povestea sa de dragoste! „Trăiesc un sentiment foarte mare de iubire”


Îndrăgitul solist Luis Gabriel a lansat o nouă piesă „Vreau să rămâi”, însoțită și de un videoclip pe măsură , o declarație de dragoste pe note muzicale, pe stilul vechi, asupra căruia artistul și-a pus amprenta inconfundabilă.

Povestea acestei piese este despre iubirea necondiționată și pură, pe care oricine visează să o dobândească, dar mai ales despre aprecierea omului iubit pe care îl ai alături. Versurile vorbesc despre cele mai de preț lucruri pe care le poți oferi persoanei iubite și anume afecțiunea și timpul, pentru că acestea sunt cele mai frumoase cadouri, deoarece lucrurile materiale ajung la un final, dar iubirea este veșnică. „Am avut un sentiment foarte frumos când am cântat această piesă, deoarece trăiesc un sentiment foarte mare de iubire și este normal să îmi exprim dragostea față de soția mea prin melodii” spune Luis.

Stilul caracteristic al artistului este deja bine cunoscut de fanii săi, încă de primul hit lansat și anume „Toate Diamantele” care a strâns nu mai puțin de 120 de milioane de vizualizări pe YouTube într-un singur an. În legătură cu această piesă, artistul ne spune că înseamnă foarte mult pentru el, deoarece este asemănătoare cu piesele pe care le ascultam atunci când era mic, fiind făcută în stilul vechi al manelelor.

Artistul le pregătește fanilor multe surprize muzicale, colaborări inedite și multe piese cu povești minunate, având ca și mesaj pentru ascultători să își iubească foarte mult persoana de lângă ei. „Am văzut că încet, iubirea, se pierde în lumea aceasta și ăsta este cel mai rău lucru. Iubirea este fără de sfârșit și este cea mai importantă, pentru că prin iubire trăiești momente pe care nu le poți cumpăra cu nimic altceva” spune Luis. Piesa a fost produsă în studiourile Balkanika Records.

Follow Luis Gabriel: Facebook: https://www.facebook.com/LuisGabrielM... Instagram: https://www.instagram.com/luisgabriel...

Balkanika TV Online: FB: https://www.facebook.com/BalkanikaRec... SITE: http://balkanikarecords.ro Instagram: https://instagram.com/balkanikarecords 

top-shop.ro%20

Continue Reading

Muzica

Luis Gabriel se transformă în „Vagabond” în noul său videoclip


Împreună cu Balkanika Records solistul a lansat o mulțime de piese cuminți, pe placul fanilor săi. Dar iată că a venit momentul ca Luis Gabriel să scoată și o melodie care să fie cu totul altceva decât cu ce ne-a obișnuit pînă acum îndrăgitul solist. Așa că vă invităm să urmăriți cel mai fresh videoclip al indrăgitului interpret.

Luis Gabriel pare că a găsit cheia succesului însă după ce a lansat piese ca „Vara” sau „Lalele” iată că se transformă în băiatul rău. Sau cel puțîn așa lasă să se înțeleagă din noul videoclip la piesa „Vagabond”. Pentru această melodie muzica a fost făcută de Midas MNL, la fel și versurile și instrumentalul. Videoclipul a fost filmat peste hotare și regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) iar solistul se transformă într-un tip care fură mai multe inimi ale unor femei sexy și foarte apetisante. Dar in realitate solistul nu este asa. Pentru cei care nu știu Luis Gabriel are o relație serioasă cu Haziran, solista care îl va face tată vara aceasta. Solistul este din cale afară de fericit și abia așteaptă să își cunoască bebelușul și să îl strângă în brațe!

“Cu sarcina este totul OK! Soția mea va naște pe 28 iunie, suntem aici, împreună, și suntem nerăbdători să savurăm acest moment unic din viața noastră!”, a mărturisit Luis Gabriel la un moment dat îndrăgitul solist.

top-shop.ro%20

Continue Reading
Trending