Connect with us

ȘTIRI

Zoom Curier, serviciul tău de încredere în trimiterea de colete

Published

on

La ora actuală pe piață există multe firme de curierat în cazul în care ai nevoie să trimiți urgent un pachet sau poate ceva mai voluminos pe teritoriul țării dintr-un oraș în altul. Problema se pune însă altfel, dacă avem de trimis un curier în altă țară, cum ar fi de exemplu pe ruta România-Anglia sau retur. Zoom Curier este acel serviciu de curierat care asigură transportul pe ruta România-Anglia la prețuri accesibile oricui, în condiții de siguranță absolută și cu respect pentru toți clienții.

Satisfacția clientului este pusă pe primul loc, pentru că toți angajații companiei au standarde morale ridicate și nu ar prejudicia nici într-un fel încrederea oferită. În plus, toti clienții sunt tratați în mod egal.

Ce servicii oferă firma Zoom Curier?

Principalul domeniu de activitate al firmei este de curierat Anglia Romania, serviciile fiind destinate consumatorului individual și afacerilor mici și mijlocii.

Este foarte ușor să intri pe site-ul firmei și să afli tipurile de servicii oferite și prețurile oferite. Atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot beneficia de serviciile firmei de curierat fără a fi nevoie de înregistrare.

Advertisement

Coletul care urmează a fi trimis poate avea orice dimensiune pentru că firma oferă și garanția unui preț dintre cele mai mici practicate pe piața de consum. S-a pus accent în cadrul firmei și pe simplificarea procesului de trimitere în așa fel încât timpul, această resursă prețioasă să fie folosit la maxim, cu beneficii de ambele părți.

Serviciul de mutări România-Anglia sau invers

Sunt situații mai complexe în viață când trebuie să te muți în altă țară fie cu munca, fie pentru a fi alături de familie. Transportul lucrurilor tale personale și mai ales a obiectelor de mari dimensiuni necesită o cantitate imensă de timp și energie pe care o poți cheltui altfel dacă apelezi la firma Zoom Curier pentru a te ajuta în această misiune care va deveni și posibilă și plăcută fără mari bătăi de cap.

Bineînțeles că înainte de mutarea propriu-zisă o convorbire telefonică urmată de o vizită la domiciliu efectuată de un reprezentant al firmei este esențială pentru a pune la punct ultimele detalii legate de mutare. Procesul îți va fi explicat pas cu pas, iar la final va urma oferta de preț în funcție de timpul alocat mutării și de buget. Astfel, toată lumea va fi mulțumită.

Un sfat bun nu strică niciodată

Când este vorba de trimis colete credem că le știm și le-am văzut pe toate, dar nu strică niciodată să sunăm la Zoom Curier. Asta pentru a cere un sfat sau o părere avizată despre felul în care se ambalează un colet, dar mai ales despre ambalaj, deoarece coletele internaționale fac mai multe opriri pe drum în diverse depozite și atunci este nevoie să fie ambalate într-un material cât mai rezistent.

Să nu uităm de scrierea adresei corecte de livrare, un factor esențial adesea minimalizat, dar și de faptul că nu avem voie să introducem în colet substanțe interzise de lege. Iar dacă alegem și o firmă de livrare profesională și cu experiență precum Zoom Curier nu avem de ce să ne mai facem nicio grijă.

Advertisement

Cu Zoom Curier coletele ajung întotdeauna la destinație! Contact: contact@zoomcurier.ro

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending